Linsey van Aanholt is de prachtige vrouw van Patrick van Aanholt

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Linsey en Patrick hebben drie kinderen

Linsey beviel op 15-03-20 van hun zoontje

Linsey van Aanholt is de vrouw van Patrick van Aanholt. Samen hebben ze drie zoontjes, waarvan de jongste op 15 maart 2020 werd geboren. Linsey van Aanholt blijft graag uit de media. Er is dan ook vrij weinig bekend over de vrouw van Patrick van Aanholt. Als we afgaan op de Instagram van Patrick van Aanholt ziet het ernaar uit dat ze een ontzettend leuk gezin hebben samen. Ze gaan op heerlijke vakanties samen en maken leuke uitstapjes met het gezin. Benieuwd naar de leuke foto’s van de vrouw van Patrick van Aanholt? Bekijk ze snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oranje international Patrick van Aanholt

Patrick van Aanholt werd geboren in Den Bosch op 29 augustus 1990. In 2005 kwam Van Aanholt in de jeugdopleiding van Psv terecht. Twee jaar laten in 2007 vertrok Van Aanholt weer uit Eindhoven. Hij vertrok zelfs uit Nederland en tekende een driejarig contract bij Chelsea. Bij de Engelse kwam hij in de jeugdopleiding terecht en ging 150.000 euro per jaar verdienen. Vanaf dit moment begon eigenlijk de rondreis door Engeland voor Patrick van Aanholt. Hij werd namelijk achtereenvolgens verhuurd aan: Coventry City, Newcastle United, Leicester City, Wigan Athletic en Vitesse.

Op 25 juli 2014 nam Sunderland Van Aanholt definitief over van Chelsea. Bij Sunderland was Patrick van Aanholt meteen een vaste waarde in het elftal en wist enkele zeer belangrijke goals te scoren voor de club. In januari van 2017 tekende Van Aanholt een contract bij Crystal Palace bij deze transfer was een bedrag van 16.500.000 miljoen euro gemoeid. Ook bij Crystal Palace is Van Aanholt een belangrijke schakel in het elftal. We zijn dan ook benieuwd of Patrick van Aanholt nog eens een stap hogerop zal gaan maken.

Wil jij nou nog meer zien van Linsey van Aanholt? Ga dan snel naar de Instagram pagina van Patrick van Aanholt voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Oriana Sabatini de beroemde vriendin van Paulo Dybala. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!