Lisa Andela is de leuke vriendin van Ramon Leeuwin

Net als Ramon is Lisa erg sportief. Op haar Instagram-account zijn veel foto’s te zien waarop ze aan het sporten is. Ze is zo te zien erg trots op haar lichaam. De twee hebben samen twee kindjes. Wanneer ze bij elkaar zijn gekomen is niet duidelijk. Op haar Instagram-account valt op dat ze haar tijd het liefst met de kinderen doorbrengt. Het gezinnetje gaat graag leuke dingen doen zoals naar het museum. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Ramon Leeuwin

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Lisa en Ramon hebben samen twee kindjes

De tekst gaat verder onder de foto’s

Ramon Leeuwin is speler van AZ Alkmaar

3 januari 2020 kwam Leeuwin over van de Deense club Odense BK. Het is niet bekend of er voor hem een bedrag is overgemaakt. De centrale verdediger, die in Amsterdam geboren is speelde voorheen ook al voor andere clubs. Zo kwam hij ook uit voor FC Utrecht, Cambuur en ADO Den Haag. Bij FC Utrecht heeft hij de meeste wedstrijden gespeeld namelijk 124. Hij scoorde 3 maal voor ze. Leeuwin heeft in zijn profcarrière nog geen zilverwerk weten te veroveren.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Ramon Leeuwin

Kan je geen genoeg krijgen van de Lisa Andela? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met alle Nederlandse WAGS op deze site. Je vindt hier bijvoorbeeld ook Janna Verhorst de vriendin van Thomas Ouwejan.