Lisa Müller is de spontane vrouw van Thomas Müller

Lisa doet net als veel andere Duitse WAGS aan dressuur rijden. Ze is hier zo goed in dat ze zelfs hier haar werk van heeft gemaakt. Toen ze 19 was is ze al met Thomas getrouwd, hij was toen 20. Het stel is dus al erg lang samen. Op de foto’s is te zien dat ze nog steeds erg gelukkig zijn samen. Het stel heeft nog geen kinderen samen. Of ze kinderen willen is niet bekend. Misschien beginnen ze er pas aan na de carrière van de spits van Bayern München.

Meer informatie over de vrouw van Thomas Müller

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Dressuurruiter
  • Bijzonderheden: Lisa en Thomas zijn in 2009 met elkaar getrouwd.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Thomas Müller speler van Bayern München

Müller is echt een kind van de club. Hij speelt al sinds zijn jeugd voor Bayern München. De teller staat dan ook inmiddels al op meer dan 300 wedstrijden. Hij wist meer dan 100 keer te scoren voor de club uit Bayern. De prijzenkast staat behoorlijk vol. Hij wist al acht keer landskampioen te worden, vijf keer de Duitse beker, de Champions League en met Duitsland de wereldbeker. Voor Duitsland kwam Müller al 100 keer in actie. Hij scoorde al meer dan 35 keer voor zijn vaderland.

 

Meer foto’s van de vrouw van Thomas Müller

Op het Instagram-account van Lisa Müller vind je meer informatie en foto’s. Neem daar eens een kijkje als je benieuwd bent.

 

Je vindt meer Duitse WAGS hier. Denk bijvoorbeeld aan Franziska Halstenberg de vrouw van Marcel Halstenberg.