Lisa Ponset is de leuke vriendin van Olivier Boscagli

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Donkerblond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Lisa en Olivier hebben samen een dochtertje

Is er nog meer bekend over Lisa Ponset

Heel veel is er niet bekend over de vriendin van Olivier Boscagli. Ze blijft waarschijnlijk het liefst zo anoniem mogelijk. Dat blijkt wel uit het feit dat ze geen Instagram en Facebook heeft. Het is wel bekend dat het stel samen een dochtertje hebben. Voor Olivies Boscagli betekend zijn gezin alles voor hem. Hij heeft zelfs zijn vriendin Lisa Ponset en zijn dochtertje op zijn scheenbeschermers staan (zie foto).

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Olivier Boscagli speler van PSV

In de zomer van 2019 heeft PSV Olivier Boscagli overgenomen van de Franse club OGC Nice. PSV heeft daarvoor 2 miljoen euro moeten overmaken. In de vier jaar dat Olivier bij OGC Nice speelde kwam hij tot 28 wedstrijden en 1 doelpunt. Hij is ook nog een tijdje verhuurd aan Nîmes Olympique waar hij ook 28 wedstrijden speelde. Één ding is zeker, waar Olivier ook speelt zijn vriendin Lisa Ponset zal hem altijd steunen

 

Updates over Lisa Ponset

Blijf deze pagina in de gaten houden als je meer wil weten over de vriendin van Olivier Boscagli. Regelmatig checken we of er nieuwe foto’s en info van haar te vinden zijn.

 

Benieuwd naar andere Franse WAGS? Wat dacht je van Sephora Goignan de ex-vriendin van Kingsley Coman of Marine Lloris de knappe vrouw van Hugo Lloris.