De leuke vrouw van Sven Ulreich heeft Lisa Ulreich

Heel veel is er niet bekend over Lisa. Haar Instagram-account staat op privé en de foto’s die we hebben kunnen vinden zijn van het Instagram-account van haar man (scroll naar beneden om deze te zien). We vermoeden dat de Duitse het liefst niet in de spotlights staat. Het is tevens niet bekend of ze een baan heeft. Wat we wel weten is dat het stel in 2014 is getrouwd en dat ze inmiddels drie kinderen hebben.

Meer informatie over de vrouw van Sven Ulreich

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Lisa en Sven zijn in 2014 met elkaar getrouwd, samen hebben ze drie kinderen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Sven Ulreich is keeper bij Bayern München

In de zomer van 2015 maakte de Duitse keeper de overstap van VfB Stuttgart naar München. De club betaalde 3,5 miljoen euro voor de stopper. De keeper uit Schorndorf wist ook meteen dat hij niet eerste keeper zou gaan worden. Hij kwam sinds zijn tijd bij Bayern tot iets meer dan 40 wedstrijden. Dit waren vooral de minder belangrijke potjes. Omdat hij zo weinig speelt is Sven ook nooit geselecteerd voor het nationale team van Duitsland.

 

Lisa Ulreich op Social Media

De vrouw van Sven Ulreich heeft haar Instagram-account op privé gezet. Op het Instagram-account van haar man verschijnen nog wel eens foto’s van haar.

 

Benieuwd naar meer Duitse WAGS? Bekijk dan hier het overzicht met Duitse WAGS. Hier vind je bijvoorbeeld de vrouw van Manuel Neuer, Nina Neuer.