Lise Huisman is de mooie vriendin van Julian Lelieveld

Al sinds 2016 zijn Lise en Julian een stelletje en wonen samen in Arnhem. Net als Julian is Lise heel erg sportief. Ze doet veel aan sport en is danslerares van beroep. Voor haar werk moet ze dus goed in conditie blijven. Als we de icoontjes in haar bio mogen geloven houdt ze erg van shoppen, uitgaan en fotografie. Daarnaast gaat ze graag met haar vriend op vakantie. Zo zijn ze bijvoorbeeld al in Egypte en Florida geweest. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Julian Lelieveld

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Danslerares
  • Bijzonderheden: Is net als haar vriend Julian Lelieveld erg sportief

De tekst gaat verder onder de foto’s

Julian Lelieveld is speler van Vitesse

Al sinds zijn jeugd is Julian speler van Vitesse. De in Arnhem geboren rechtsback is een echt kind van de club. In het seizoen van 2018/2019 werd hij verhuurd aan Go Ahead Eagles. Hij speelde 35 wedstrijden voor de club uit Deventer. Bij Vitesse staat de teller inmiddels op meer dan 10 wedstrijden. Een vaste basisplaats heeft hij nog niet weten te veroveren. Hij won met Vitesse al wel de KNVB Beker. Ander zilverwerk wist hij nog niet te winnen. Julian heeft ook al een aantal wedstrijden mogen spelen voor Nederland onder de 18, 19 en 20.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Julian Lelieveld

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Lise Huisman? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met Nederlandse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek.