Lorelei Taron is de prachtige vrouw van Radamel Falcao

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Geboortedatum: 17-06-1988
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Zangeres
  • Bijzonderheden: Is een bekende Argentijnse zangeres

Lorelei Taron, de vrouw van Radamel Falcao

Lorelei Taron is de vrouw van Radamel Falcao. De vrouw van Radamel Falcao is een bekende zangeres is haar geboorteland Argentinië. Momenteel woont het gezin Falcao in Istanboel, hier speelt Radamel voor Galatasaray. Radamel Falcao en Lorelei Taron kennen elkaar al vele jaren. In 2007 besloot het stel in het huwelijksbootje te stappen. De twee hebben samen al drie dochters en Lorelei Taron is op dit moment zwanger van hun vierde kindje. Ze hebben nog niet bekend gemaakt of het een jongen of een meisje is. Lorelei Taron is ook zeer populair op social media, haar Instagram account telt zelfs meer dan 1 miljoen volgers. Benieuwd naar de knappe vrouw van Radamel Falcao? Bekijk hier beneden dan snel al haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Colombiaans voetballer Radamel Falcao

Deze man heeft eigenlijk geen introductie nodig. Radamel Falcao was namelijk in zijn hoogtijdagen één van de meest gevreesde spitsen die er op de velden rondliep. In juli 2009 kwam Falcao naar Europa en tekende hij een contract bij FC Porto. In Portugal werd duidelijk wat voor doelpunten machine Radamel Falcao wel niet was. Tijdens zijn twee seizoenen maakte hij maar liefst 41 doelpunten in 51 wedstrijden.

Atletico Madrid

Met het doelpuntenmoyenne dat Falcao bij Porto had kon het niet lang uitblijven of er zou zich een grote club voor hem melden. Deze club was Atletico Madrid, de Spanjaarden betaalde 40 miljoen euro voor de Colombiaan. Bij Atletico Madrid ging Falcao rustig door met waar het beste in was, namelijk doelpunten maken! Hij presteerde in Spanje zelfs nog beter dan in Portugal en maakte in twee seizoenen 52 doelpunten in 68 wedstrijden.

AS Monaco

Op 28 mei 2013 werd bekend gemaakt dat Radamel Falcao naar AS Monaco zou vertrekken. De Monegasken betaalde 57 miljoen euro aan Atletico Madrid. Hiermee werd Falcao op dat moment de duurste speler ooit in de Franse Ligue 1! Echter werd al na één seizoen besloten om Falcao achtereenvolgens te verhuren aan Manchester United en Chelsea. Beide clubs kregen ook een optie tot koop voor de Colombiaan, maar deze besloten zij niet te lichten. Het seizoen na zijn terugkeer bij AS Monaco werd Falcao kampioen van Frankrijk. Daarna bleef hij nog twee seizoenen actief in de Ligue 1.

Galatasaray

Op 2 september van 2019 vertrok Radamel Falcao transfervrij naar het Turkse Galatasaray. Hij tekende een contract tot juni 2022. In Turkije laat Falcao zien het scoren absoluut nog niet verleerd te zijn. Tot nu toe staat de teller op 9 doelpunten in 14 wedstrijden.

Wil jij nou nog meer zien van Lorelei Taron? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Yolanda Cardona de vrouw van Victor Valdes. Bekijk haar snel op de volgende pagina!