Lorena Lopez de vriendin van Cristian Tello

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Lorena Lopez en Cristian Tello hebben samen 2 dochters

Lorena en Cristian hebben twee dochters

Lorena Lopez is de vriendin van Cristian Tello. Dit Spaanse stel woont tegenwoordig in het prachtige Sevilla. In deze stad voetbalt Cristian Tello namelijk voor Real Betis. Lorena en Cristian zijn elkaars eerste echte liefde en ze zijn dan ook al heel wat jaren bij elkaar. Samen hebben ze twee dochters gekregen. Wij denken dan ook dat een bruiloft niet lang uit kan blijven. Lorena Lopez de vriendin van Cristian Tello houdt zich graag op de achtergrond. Er is daarom ook vrij weinig over haar bekend.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Real Betis aanvaller Cristian Tello

Cristian Tello kwam ter wereld in Sabadell op 11 augustus 1991. Deze Spanjaard kan eigenlijk op elke positie in de aanval spelen. Tello doorliep een aantal jeugdelftallen van FC Barcelona. En via Barcelona B stroomde hij door naar het eerste team van Barca. In de vijf jaar dat hij in het eerste van Barcelona speelde kwam Tello in totaal tot 86 wedstrijden en wist daarin 20 keer het net te vinden.

Toch kon Tello zich niet tot een onbetwiste basisspeler ontwikkelen. Daarom besloot Barca hem achtereenvolgens te verhuren aan FC Porto en vervolgens aan Fiorentina. Uiteindelijk besloot Barcelona in juli 2017 Tello definitief van de hand te doen. Ze verkochten hem aan Real Betis voor een bedrag van 4 miljoen euro. Bij deze club lijkt Tello goed op zijn plek te zitten en weet hij het net regelmatig te vinden.

Wil jij nou nog meer zien van Lorena Lopez? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl en ontdek nieuwe WAGS

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!