Lori Harvey de ex-verloofde van Memphis Depay

  • Nationaliteit: Amerikaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Is de dochter van komiek Steve Harvey

Lori is de dochter van komiek Steve Harvey

Lori Harvey is de ex-verloofde van Memphis Depay. Lori en Memphis kregen in 2016 een relatie. Memphis is zelfs op zijn knieën gegaan voor Lori. Helaas heeft hun relatie niet lang stand gehouden. Na haar relatie heeft het Amerikaanse model verschillende beroemdheden versleten. Zo had ze een relatie met o.a. Justin Combs, Trey Songz, Future en er gaan zelfs geruchten dat ze een relatie heeft gehad met de vader van Justin Combs. De vader van Justin Combs is P. Diddy.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Nederlands elftal sterspeler Memphis Depay

Memphis Depay is natuurlijk DE superster van het Nederlands elftal. Memphis beleefde zijn echte doorbraak in Nederland bij Psv. Hier stroomde hij vanuit de jeugd door naar het eerste elftal. Hij ontwikkelde zich beestachtig en werd uiteindelijk de absolute topspeler van de ploeg. In mei van 2015 maakte Memphis de mooie overstap naar Engeland. Hij ging spelen voor het Manchester United van Louis van Gaal. United betaalde rond de 30 miljoen voor de Oranje international. Zijn periode bij United is niet de beste uit zijn loopbaan. Mede door de concurrentie en misschien ook wel het aanpassen aan het hogere niveau kwam Memphis niet goed uit de verf. Hij heeft zeker goede wedstrijden gespeeld maar wisselde deze af met mindere.

Olympique Lyonnais

Uiteindelijk vertrok Memphis in januari 2017 naar het Franse Olympique Lyonnais. Bij deze club heeft hij zich verder doorontwikkeld en is hij op dit moment de grote man. Een grote schok kwam op zondag 15 december 2019. Memphis scheurde zijn kruisband in de linkerknie af in de wedstrijd tegen Stade Rennes. Voor deze horror blessure staat normaal een herstelperiode van 6 tot 9 maanden.

Het EK van 2020

Nu is de grote vraag, gaat onze sterspeler van het Nederlands elftal het EK halen? De meeste specialisten zeggen dat het onmogelijk is. Echter doet Memphis er alles aan om toch bij het EK te kunnen schitteren. Via social media brengt hij video’s naar buiten van zijn herstel. Zo kwam er laatst een video online waarin hij alweer bal oefeningen aan het doen is. Laten we hopen dat hij alle critici de monden kan snoeren en dat hij van grote waarde kan zijn voor ons op het EK. Want met Memphis is het Nederlands elftal toch een stuk sterker!

Wil jij nou nog meer zien van Lori Harvey? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!