Lorin Aktan is de leuke vriendin van Bart Ramselaar

Lorin en Bart zijn al enige tijd samen. Ze mocht ze het kampioenschap van PSV in het jaar 2017 – 2018 samen met hem vieren. In haar vrije tijd gaat ze graag dansen. Ze houdt erg van fashion en gaat het liefst zo vaak mogelijk op vakantie. Vakantiebestemmingen als Miami, New York, Dubai en Parijs komen allemaal voorbij op haar tijdlijn. Ze heeft een eigen YouTube kanaal waar je kan volgen wat ze allemaal in haar leven doet. Benieuwd naar foto’s van Lorin? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Bart Ramselaar

  • Nationaliteit: Nederlands/Turks
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Heeft een eigen YouTube kanaal

De tekst gaat verder onder de foto’s

Bart Ramselaar is speler van FC Utrecht

24 augustus 2019 keerde Bart Ramselaar terug bij de club waar het allemaal voor hem begon. De middenvelder heeft nog echt indruk kunnen maken bij PSV. Hij kreeg niet de speelminuten die hij had verwacht. Ondanks dat speelde hij toch 62 wedstrijden voor PSV. Helaas zaten daar wel veel invalbeurten bij. Met PSV werd hij in seizoen 2017 – 2018 kampioen van de Eredivisie. Inmiddels heeft hij voor FC Utrecht al weer heel wat potjes mogen spelen. In 2016 werd Bart Ramselaar voor het eerst opgeroepen voor Oranje. Tot zo ver speelde hij 3 wedstrijden voor Nederland.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Bart Ramselaar

Kan je geen genoeg krijgen van Lorin Aktan? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Op deze website vind je natuurlijk nog veel meer WAGS. Wat dacht je bijvoorbeeld van Beau de Boer vriendin van Calvin Stengs.