Wat weten we van Louise Owen

Louise Owen die als meisjesnaam Bonsall droeg is in 2005 met Michael Owen getrouwd. Het stel heeft inmiddels vijf kinderen, drie meisjes en twee jongens. Het gezin heeft voornamelijk in Engeland gewoond het land waar ze beide vandaan komen. Van 2005 tot 2006 hebben ze echter een jaartje in Spanje gewoond. Toen kwam Owen namelijk uit voor de Spaanse grootmacht Real Madrid. Het gezin woont nu weer in Engeland en de kans is groot dat ze er nooit meer weg zullen gaan. Benieuwd naar foto’s van de vrouw van Michael Owen? Scroll dan vast verder naar benden.

Nog meer informatie over de vrouw van Michael Owen

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Zijn in 2005 getrouwd en hebben samen vijf kinderen

De tekst vervolgt onder de foto’s

Meer informatie over de speler Michael Owen

14 december 1979 werd Michael Owen geboren in Chester, Engeland. Hij begon zijn profcarriere bij Liverpool waar hij ook in de jeugd speelde. Tussen 1996 en 2004 speelde Owen 216 wedstrijden en wist hij 118 keer te scoren. In 2001 won de centrumspits zelfs de Ballon D’or. Voor een bedrag van 12 miljoen euro nam Real Madrid de spits over van Liverpool. De man met rugnummer 10 scoorde in zijn enige seizoen bij Real Madrid 13 maal in 36 wedstrijden.

Een jaar later vertrok Owen echter alweer terug naar Engeland. Newcastle United betaalde 25 miljoen euro voor hem. Hij speelde er tussen 2006 en 2009. Hij speelde later nog voor Manchester United en Stoke City.

Nog meer foto’s van de vrouw van Michael Owen

Benieuwd naar nog meer foto’s van Louise Owen? Bekijk dan eens haar Instagram-account. Regelmatig post ze leuke foto’s van haar en haar gezin.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Rike Nooitgedagt de vrouw van Liverpool speler Virgil van Dijk.