Ludivine Kadri Sagna de vrouw van Bacary Sagna

De vrouw van Bacary Sagna is Ludivine Kadri Sagna. Ludivine werd geboren in het Franse Auxerre. Al op 14 jarige leerde ze Bacary Sagna kennen. De vijf jaar oudere Bacary Sagna was ploeggenoot van de broer van Ludivine. Het was echter geen liefde op het eerste gezicht. De echte vonk sprong pas drie jaar later over. De vrouw van Bacary Sagna is een bekend fotomodel en stond voor enkele grote bedrijven model. Naast haar modellenwerk heeft Ludivine Kadri Sagna een eigen kledinglijn. Dat Ludivine enorm knap is was ook The Daily Mail opgevallen. Deze krant plaatste Ludivine namelijk op de eerste plaats van hun top 10 WAGS lijst!

Meer informatie over Ludivine Kadri Sagna

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en tv persoonlijkheid
  • Bijzonderheden: Heeft haar eigen kledinglijn

Het gezin Sagna

Dit Franse stel stapte op 17 juli 2010 in het huwelijksbootje. Ze kregen samen twee zoontjes Elias, geboren op 27 februari 2009 en Kais, geboren op 29 september 2013.

Benieuwd naar de prachtige vrouw van Bacary Sagna? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Oud Arsenal speler Bacary Sagna

De Franse voetballer Bacary Sagna werd geboren in Sens op 14 februari 1983. Sagna begon zijn loopbaan bij het Franse AJ Auxerre. Met zijn goede spel in de Franse Ligue 1 verdiende Bacary Sagna een transfer naar het grote Arsenal. Op 12 juli 2007 tekende hij een contract in Londen, dit zou het begin van een mooie samenwerking worden. Bij Arsenal zou Sagna uiteindelijk zeven seizoenen actief zijn en speelde hij ruim 210 wedstrijden voor de club.

Op 13 juni 2014 maakte Sagna de overstap naar Manchester City. Deze club smeet destijds met geld om grote namen aan te trekken. In Manchester speelde Sagna drie seizoenen waarna hij naar het kleine Italiaanse Benevento vertrok. Bacary Sagna sloot zijn carrière uiteindelijk af in de Amerikaanse MLS, hij was toen in dienst van Montreal Impact.

Wil jij nou nog meer zien van Ludivine Kadri Sagna? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Elise van der Horst de beroemde vriendin Hedwiges Maduro. Bekijk haar snel op de volgende pagina!