Luna Stevens de prachtige vriendin van Sandy Walsh

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Luna Stevens heeft haar eigen Youtube kanaal

Luna Stevens is ook actief als danseres en make-up artiest

Luna Stevens is de vriendin van Sandy Walsh. Deze prachtige Belgische blondine timmert hard aan de weg om door te breken als model. Daarnaast is zo ook nog danseres en make-up artiest. Social media is helemaal het ding van Luna Stevens. Zo heeft ze haar eigen Youtube kanaal en telt haar Instagram maar liefst 110.000 volgers. De vriendin van Sandy Walsh heeft haar Instagram pagina vol staan met prachtige foto’s, veelal in bikini op een parelwit strand. Dit jonge koppel is momenteel woonachtig in het Belgische Gent.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Nederlands-Belgische voetballer Sandy Walsh

Sandy Walsh werd geboren op 14 maart 1995 in de Belgische hoofdstad Brussel. De moeder van Sandy Walsh is Nederlands en zijn vader is Engels. Echter is hij geboren en getogen in België. In de jeugd speelde Sandy Walsh o.a. voor Anderlecht en Genk. Voor de laatstgenoemde maakte hij op 2 september 2012 zijn debuut in het betaalde voetbal. Deze verdediger kwam in totaal tot 59 wedstrijden voor Genk en wist hierin eenmaal te scoren. Sinds 2017 komt Sandy Walsh uit voor het eveneens Belgische SV Zulte Waregem.

Sandy Walsh jeugdinternational van Nederland

Sandy Walsh kwam uit voor verschillende jeugdelftallen van Nederland. Hij doorliep de elftallen vanaf -15 t/m -20. In 2012 werd hij Europees kampioen met het Nederlands elftal -17.

Wil jij nou nog meer zien van Luna Stevens? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!