Maca Capilla de beeldschone vrouw van Lucas Vazquez

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Afgestudeerd sport wetenschapper
  • Bijzonderheden: Maca Capilla en Lucas Vazquez zijn in 2017 in het huwelijksbootje gestapt.

Maca en Lucas zijn in 2017 in het huwelijksbootje

Maca Capilla is de beeldschone vrouw van Lucas Vazquez. Maca en Lucas zijn elkaars jeugdliefde. Het stel kent elkaar al vanaf jonge leeftijd. Vanaf 2017 mag Maca zich de vrouw van Lucas Vazquez noemen. Een jaar later werd hun zoontje Luqui geboren. Wanneer je op de Instagram van Maca kijkt, dan spat de liefde er vanaf. Het stel geniet ook zichtbaar van elkaar en van het leven. Met foto’s op de meest mooie locaties die je je maar kunt bedenken.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Lucas Vazquez de voetballer

Lucas Vazquez is geboren in Curtis op 1 juli 1991. Deze Spaanse vleugelspeler komt op dit moment uit voor het grote Real Madrid. Vazquez begon in 2000 met voetballen bij CD Curtis. Een aantal jaren later verruilde hij CD Curtis voor Ural FC, om vervolgens in 2010 op zestienjarige leeftijd te worden opgenomen in de jeugdopleiding van Real Madrid. Zijn debuut in het seniorenvoetbal maakte Lucas in Real Madrid C. Vanuit dit team stroomde hij door naar Real Madrid B. Echter bleef zijn grote doorbraak uit en verliet hij de club waar hij was opgeleid. Hij ging spelen bij Espanyol.

Echter was Real Madrid wel zo slim om een terugkoopclausule in zijn contract te laten zetten. Mocht hij zich dus goed doorontwikkelen dan konden ze hem voor een goede prijs terugkopen. Bij Espanyol kwam Lucas tot 33 wedstrijden waarin hij 3 keer het net wist te vinden. Voor Real Madrid was dit reden genoeg om hem terug te halen naar de club. Sindsdien heeft Lucas al meer dan 130 wedstrijden voor het eerste van Real Madrid gespeeld. Maar een onbetwiste basisspeler is hij nog altijd niet.

Wil jij nou nog meer zien van Maca Capilla? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!