Maddalena Nullo de prachtige vrouw van Andrea Barzagli

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Ex-model
  • Bijzonderheden: Maddalena Nullo verdiende voorheen haar geld als model. Tegenwoordig is ze fulltime moeder

Maddalena Nullo is een voormalig model

Maddalena Nullo is de knappe vrouw van oud Juventus speler Andrea Barzagli. Enkele jaren terug was Maddalena werkzaam als zeer succesvol model. Tegenwoordig werkt ze niet meer en richt ze zich volledig op haar kinderen en haar man. Dit Italiaanse stel is dolgelukkig met hun twee kinderen. Dit zie je zeker terug op de Instagram van Maddalena. Ze plaatst hier namelijk graag leuke foto’s van haar gezin.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oud Juventus speler Barzagli

Andrea Barzagli werd geboren in Fiesole op 8 mei 1981. In 2019 is deze Italiaanse legende gestopt met voetballen. Hij wordt toch wel gerekend tot één van de beste Italiaanse verdedigers van het afgelopen decennium. De meeste mensen zullen Andrea kennen uit zijn uiterst succesvolle tijd bij de oude dame (Juventus). Maar Andrea is ook actief geweest in de Duitse Bundesliga. Hier speelde hij voor Wolfsburg. Hij deed het hier naar behoren en kwam tot een totaal aantal wedstrijden van 75 voor de club. Hierin kwam hij eenmaal tot scoren.

In 2011 vertrok Andrea naar Juventus. Dit bleek een schot in de roos te zijn. Met deze club beleefde hij grote successen in de Serie A. En wonnen ze alles wat er te winnen viel. Andrea was natuurlijk ook international van Italië. Op 17 november 2004 maakte Andrea zijn debuut voor Italië. Dit bleek het begin te zijn van een zeer lange interlandcarrière. Hij speelde in 2017 namelijk zijn laatste interland.

Wil jij nou nog meer zien van Maddalena Nullo? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!