Mandinha Martinez is de vrouw van Emiliano Martinez

Heel veel is er niet bekend over Emiliano Martinez. Ze heeft haar Instagram-account op privé gezet. De foto’s die hieronder staan komen van het Instagram-account van haar man. Het stel heeft samen een kindje en wonen al lange tijd in Engeland. Ze verlieten hun vaderland in 2010 voor een buitenlands voetbal avontuur. Het stel woont al 10 jaar in de hoofdstad van Engeland.

 

Meer informatie over de vrouw van Emiliano Martinez

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Mandinha Martinez en Emiliano Martine hebben samen een kind

De tekst gaat verder onder de foto’s

Emiliano Martinez speler van Arsenal

Al in 2010 kwam de Argentijnse doelman naar Arsenal. Hij werd overgenomen van Club Atlético Independiente uit Argentinië voor 1 miljoen euro. Hij is in een periode van 10 jaar veel verhuurd geweest aan andere clubs. Zo keepte hij onder andere bij Oxford United en Wolverhampton Wanderers. Tot een echte doorbraak bij Arsenal kwam het nooit. Hij speelde pas 6 wedstrijden voor de club. Tevens wist hij zich ook nooit in de kijker te spelen bij het nationale elftal van Argentinië.

 

Benieuwd naar meer foto’s van de vrouw van Emiliano Martinez?

Het Instagram-account van Mandinha Martinez staat op privé. Wellicht kan je een vriendschap verzoek sturen om de foto’s te bekijken.

 

Een overzicht van meer Argentijnse WAGS vind je hier. Hier vind je bijvoorbeeld de vriendin van Nicolas Tagliafico, Caro Calvagni