Manon van der Meij is de knappe vriendin van Ron Vlaar

Waar en wanneer de twee hebben leren kennen is niet bekend. Wel weten we dat het stel samen een zoontje hebben. Manon van der Meij gaat het liefst met haar gezinnetje erop uit. Maar een feestje met vriendinnen laat ze ook niet schieten. Regelmatig zien we foto’s op haar Instagram-account voorbij komen van haar en haar vriendinnen. Het lijkt erop dat ze in de zomer het liefst naar festivals gaat. Manon werkt als kapper, haar vriend zal ze echter nooit hoeven knippen.

Nog meer informatie over de vriendin van Ron Vlaar

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Kapster
  • Bijzonderheden: Hebben samen een zoontje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Ron Vlaar is speler van AZ Alkmaar

1 juli 2015 kwam Ron Vlaar zonder club te zitten nadat zijn contract bij Aston Villa was afgelopen. AZ Alkmaar gaf hem op 7 december 2015 een contact. Sindsdien heeft hij alweer meer dan 100 wedstrijden voor de club uit Alkmaar gespeeld. Voor zijn tijd bij Aston Villa speelde hij voor Feyenoord. Voor Feyenoord speelde hij 132 wedstrijden en wist hij 8 keer te scoren. Niet slecht voor een centrale verdediger. Hij wist in zijn carrière al eenmaal de KNVB beker te winnen.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Ron Vlaar

Kan je geen genoeg krijgen van de Manon van der Meij? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met alle Nederlandse WAGS op deze site. Je vindt hier bijvoorbeeld ook Annekee Molenaar de vriendin van Matthijs de Ligt.