Maria Cataleya de prachtige vriendin van Emre Can

De Duitse schone is naast model regelmatig actief op het gaming-platform Twitch. Ze speelt voornamelijk het razend populaire schietspel Fortnite. Ze heeft meer dan 40.000 volgers op haar Twitch account (scroll naar beneden voor de link). Hoelang ze al een relatie heeft met Emre Can is niet bekend. Wel is bekend dat ze dolgelukkig zijn met elkaar. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Emre Can

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Maria Cataleya is Instagram model met meer dan 40.000 volgers op haar account

De tekst gaat verder na de foto’s

Emre Can speler van Juventus

Emre Can speelt op dit moment bij Borussia Dortmund. De club uit Turijn heeft hem verhuurd een de club uit de Bundesliga zodat hij aan meer speelminuten komt. De Italianen betaalde niets aan Liverpool in 2018 aangezien hij transfervrij was. Hij speelde daarvoor ook nog voor Bayer 04 Leverkusen en Bayern München. Sinds 2015 komt hij ook uit voor het nationale team van Duitsland. De teller staat al op meer dan 25 wedstrijden. Emre Can heeft een behoorlijke prijzenkast. Hij won o.a. de Champions League de Duitse beker en hij werd landskampioen in Duitsland.

 

Nog meer foto’s van de vriendin van Emre Can

Kan je geen genoeg krijgen van Maria Cataleya? Check dan eens haar Instagram-account. Wil je haar live in actie zien? Check dan eens haar Twitch-account.

 

Natuurlijk vind je hier nog veel meer WAGS uit Duitsland. Check deze pagina voor een overzicht met alle Duitse WAGS. Hier vind je bijvoorbeeld Nina Neuer de vrouw van Manuel Neuer.