Maria Duus uit Denemarken is de vriendin van Yussuf Poulsen

Het Deense stel is al enige tijd bij elkaar. Ze hebben in 2019 een zoontje gekregen. Of Maria Duus werkt is niet bekend. Op Instagram heeft ze meer dan 20.000 volgers. Daarop is te zien dat ze het liefst lekker met het gezin op vakantie gaat. Net als veel andere WAGS gaan ze in hun vrije tijd naar mooie landen als Griekenland en Italië. Benieuwd naar de foto’s van de Deense? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer foto’s van vriendin van Yussuf Poulsen

  • Nationaliteit: Deens
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Maria Duus en Yussuf Poulsen hebben in 2019 een kindje gekregen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Yussuf Poulsen is speler van RB Leipzig

Al sinds 2013 is Yussuf Poulsen speler van RB Leipzig. Daarvoor speelde hij bij de Deense club Lyngby BK. Laatst genoemde club ontving 1,55 miljoen euro voor hem. Bij RB Leipzig heeft Poulsen al meer dan 200 officiële wedstrijden mogen spelen. Hij scoorde al meer dan 50 keer voor zijn werkgever. Prijzen heeft hij nog niet weten te pakken met de club uit de Bundesliga. Sinds 2014 komt hij ook uit voor Denemarken. Een vaste basisplaats heeft hij echter nooit weten te bemachtigen. Hij speelde meer dan 40 wedstrijden en scoorde meer dan 5 keer.

Nog meer foto’s van de vriendin van Yussuf Poulsen

Kan je geen genoeg krijgen van Maria Duus? Check dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s van haar.

Meer WAGS uit Denemarken vind je natuurlijk ook op Wags And More. Check hier het overzicht met alle Deense WAGS. Op deze pagina vind je bijvoorbeeld Katrine Friis de vriendin van Andreas Christensen. Je vindt hier bijvoorbeeld ook Sabrina Kvist Jensen de vriendin van Christian Eriksen.