Maria Julia Mazali de vriendin van Vinicius Junior

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Influencer
  • Bijzonderheden: Maria Julia Mazali is de 5 jaar oudere vriendin van Real Madrid speler Vinicius Junior. Ze is actief als blogger.

Maria is 5 jaar ouder dan haar vriend Vinicius Junior

Maria Julia Mazali is de prachtige vriendin van Real Madrid aanvaller Vinicius Junior! Deze Braziliaanse schoonheid is 5 jaar ouder dan haar vriend Vinicius Junior. In eigen land is Maria geen onbekend persoon. Ze deed namelijk mee aan de Braziliaanse versie van Ex on the Beach. Daarnaast is ze actief als blogger en is dus zeer actief op social media. Haar Instagram pagina telt op dit moment bijna een half miljoen volgers. Benieuwd naar deze schoonheid? Check haar foto’s snel hieronder!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Het mega talent Vinicius Junior

Wie kent hem niet, Vinicius Junior. Het mega talent uit Brazilië. Deze in 2000 geboren Braziliaan wordt gezien als één van de grootste talenten die er op dit moment rondlopen. Al op 5 jarige leeftijd begon Junior met voetballen en kwam hij in de jeugd van Flamengo terecht. Het was al snel duidelijk dat deze pijlsnelle jongen over een enorme hoeveelheid talent beschikte. En zodoende maakte hij in 2017 zijn debuut in het eerste elftal van Flamengo. Uiteraard lagen er kapers op de kust die Junior graag naar hun club wilde halen. Want één ding was duidelijk, dit gaat de nieuwe Neymar worden.

In de zomer van 2018 maakte Junior de overstap naar Europa, om bij Real Madrid te gaan spelen. Deze club maakte van hem de duurste speler onder de 19 jaar. Ze betaalde namelijk een slordige 45 miljoen euro voor hem. Op 29 september 2018 maakte Junior zijn debuut voor Real Madrid. En op 11 september van datzelfde jaar maakte hij ook zijn debuut voor het nationale team van Brazilië.

Wil jij nou nog meer zien van Maria? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!