Marije Metzlar is de vrouw van Lasse Schöne

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Heeft twee kinderen samen met Lasse Schöne

Marije Metzlar is een echte Friezin

Marije Metzlar is de vrouw van Lasse Schöne. Dit leuke stel woont op dit moment in Italië. In de stad Genoa om precies te zijn, Lasse Schöne staat namelijk bij de gelijknamige club onder contract. Marije Metzlar en Lasse Schöne hebben elkaar in Friesland ontmoet. Toen der tijd was Lasse net in Nederland en kwam uit voor SC Heerenveen. De vrouw van Lasse Schöne heeft toeristisch management gestudeerd, maar is tegenwoordig fulltime bezig met haar mooie gezin. Lasse en Marije bezegelde hun liefde door met elkaar in het huwelijksbootje te stappen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oud Ajacied Lasse Schöne

Lasse Schöne kennen we natuurlijk allemaal. Deze vriendelijk Deen heeft een behoorlijk aantal jaren in Nederland gespeeld. Hij spreekt fantastisch Nederlands en is ook al jaren getrouwd met een echte Friezin. Lasse werd door SC Heerenveen naar Nederland gehaald, maar voor deze club heeft Lasse echter nooit één officiële wedstrijd in het eerste gespeeld.

Hij overwoog toen der tijd zelfs om terug te keren naar Denemarken, maar gelukkig is het niet zover gekomen. Lasse werd opgepikt door De Graafschap. Bij de super boeren heeft Lasse zich uiteindelijk in het elftal geknokt en werd erg belangrijk voor het team. Na De Graafschap ging Lasse naar het Nijmeegse NEC. Bij NEC deed Lasse het zeer goed maar raakte in september van 2009 ernstig geblesseerd aan zijn knie. Na zijn blessure knokte Lasse zich terug in het team en werd in het seizoen 2011/2012 zelfs topscorer voor de Nijmegenaren. Medio 2012 liep zijn contract af bij NEC waardoor hij transfervrij kon vertrekken.

Lasse Schöne en Ajax

Schöne vertrok transfervrij naar Ajax. In zijn begin jaren in Amsterdam had Lasse het moeilijk om zich in het team te knokken. En werd er openlijk getwijfeld of hij het niveau van Ajax wel aan zou kunnen. Uiteindelijk heeft Lasse zich bij Ajax tot basisspeler weten op te werken. En werd hij een belangrijk onderdeel van het team. De Europese successen van afgelopen seizoenen zijn dan ook mede te danken aan Schöne.

Op 9 augustes 2019 werd bekend gemaakt dat Lasse Schöne Ajax ging verlaten. Hij wilde nog eens een buitenlands avontuur aangaan. Deze had hij gevonden in Italië, bij Genoa wel te verstaan. Bij de Italianen is Lasse een belangrijke schakel op het middenveld geworden. Met al zijn ervaring neemt hij het team op sleeptouw.

Wil jij nou nog meer zien van Marije Metzlar? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!