Marlene Alvarenga de prachtige vrouw van Nelson Semedo

Marlene Alvarenga is de knappe Portugese vrouw van FC Barcelona verdediger Nelson Semedo. Eind 2019 trouwden Marlene en Nelson en kunnen zij zich man en vrouw noemen. Het stel heeft samen al een dochtertje genaamd: Luana. Momenteel is het stel in verwachting van hun tweede kindje!

De tekst gaat verder onder de foto’s

  • Nationaliteit: Portugees
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Marlene Alvarenga is eind 2019 getrouwd met Nelson Semedo. Ze is momenteel in verwachting van hun 2e kindje

De voetballer Nelson Semedo

Nélson Cabral Semedo hoe hij voluit heet is een voetballer uit Portugal. Zijn grote bekendheid verwierf hij bij Benfica. Daar maakte hij indruk op de leiding van Barcelona. En zo maakte hij de overstap van Benfica naar Barcelona voor een bedrag van 30 miljoen. Hij tekende bij de Spaanse club een contract tot 2022.
In 2015 maakte Semedo zijn debuut voor het nationale elftal van zijn land. Waarvoor hij sindsdien 11 interlands speelde. Bij zijn club Barcelona is hij lang niet altijd zeker van een basisplaats. Hij moet namelijk vaak zijn plek afstaan aan Sergio Roberto.

Wil jij nou nog meer zien van Marlene Alvarenga? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van de collega van Nelson Semedo misschien wel wat voor je!