Marrion Areola de prachtige vrouw van Alphonse Areola

  • Nationaliteit: Libanees/Filipijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Economische sector
  • Bijzonderheden: Marrion Areola en Alphonse Areola zijn getrouwd in 2014

Marrion en Alphonse gaven elkaar in 2014 het ja-woord

Marrion Areola is de vrouw van Real Madrid keeper Alphonse Areola. Helaas is er weinig bekend over deze prachtige WAG. Wel weten we dat de vrouw van Alphonse Areola economie heeft gestudeerd. In 2014 bezegelde dit stel hun liefde door elkaar het jawoord te geven. Samen hebben ze twee prachtige dochters. Marrion geeft niet veel interviews. Wel is de redelijk actief op Instagram en heeft ze ruim 80.000 volgers. Wil jij deze schoonheid ook bewonderen? Scroll dan snel naar beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Alphonse Areola de 2e keeper van Real Madrid

Alphonse Areola kwam ter wereld in Parijs op 27 februari 1993. Naast Frans bloed stroomt er ook Filipijns bloed door zijn aderen. Deze goede doelman begon zijn carrière in de stad waar hij geboren werd. In 2009 begon hij in de jeugd van PSG. Het is ook bij deze club waar hij zijn debuut maakte in het senioren voetbal. Helaas voor hem had hij altijd met hevige concurrentie te maken voor zijn plek onder de lat. En moest hij dus vaak genoegen nemen met een plek op de bank.

Daarom werd Alphonse achtereenvolgens verhuurd aan: RC Lens, SC Bastia, Villareal CF en op dit moment aan Real Madrid. Helaas voor hem speelt hij ook bij Real Madrid tweede viool achter de Belg Thibaut Courtois. Het is dan ook maar zeer de vraag of hij deze goede Belg kan verslaan in de strijd voor een plaats onder de lat.

Wil jij nou nog meer zien van Marrion Areola? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!