Marrit Nicolai is de vriendin van Warner Hahn

De vriendin van Warner Hahn is Marrit Nicolai. Marrit en Warner kwamen met elkaar in contact via Instagram. Warner Hahn had destijds nog een relatie maar die strandde kort daarna. Marrit Nicolai is een professioneel fotomodel en danseres, daarnaast is ze zelfstandig ondernemer.

Meer informatie over de vriendin van Warner Hahn

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model en ondernemer
  • Bijzonderheden: Is de ex-vriendin van Tim Douwsma

Marrit Nicolai en Warner Hahn hebben een dochtertje

Eind 2015 werd bekend dat Warner Hahn een relatie had met Marrit Nicolai. Marrit Nicolai is de ex-vriendin van zanger en acteur Tim Douwsma. In april 2018 beviel Marrit Nicolai van hun dochtertje Daisy Ailyn Hahn. Je zou Marrit ook van tv kunnen kennen, ze deed namelijk mee met het tv programma So You Think You Can Dance. Ze ging ook op tournee met Armin van Buuren, zo stond ze op het podium als danseres en haalde ze acrobatische trucs uit!

Na haar bevalling van Daisy schreef Marrit het boek No excuses. Dit boek verteld je hoe je tijdens je zwangerschap fit kan blijven en wat de beste workouts zijn voor een zwangere vrouw. Ook vind je in het boek heerlijke recepten voor alle momenten van de dag. En haar filosofie lijkt te kloppen, ze heeft namelijk zelf een geweldig lichaam.

Ben jij benieuwd naar de leuke vriendin van Warner Hahn? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Doelman Warner Hahn

Warner Hahn werd geboren in Rotterdam op 15 juni 1992. Hahn kwam in de jeugd uit voor VV Alexandria ’66, Sparta Rotterdam en Ajax. Echter maakte Hahn nooit zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax. Uiteindelijk vertrok hij naar FC Dordrecht en maakte voor deze club zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie (destijds Jupiler League). Hij maakte bij deze club grote stappen en ontwikkelde zich goed. Dit maakte indruk op diverse clubs uit de Eredivisie.

Warner Hahn in de Eredivisie

In juli 2014 vertrok Warner Hahn naar Feyenoord. Echter werd ook Kenneth Vermeer door de Rotterdammers vastgelegd, wat betekende dat Hahn op de bank kwam te zitten. Helaas voor Hahn is zijn periode bij Feyenoord geen groot succes geworden. Mede door de concurrentie en vervelende blessures heeft hij nooit een officiële wedstrijd voor Feyenoord gespeeld.

Op juni 2017 maakte Hahn de overstap naar SC Heerenveen. Bij de Friezen begon het vervelend voor hem, aangezien hij in zijn eerste wedstrijd meteen een blessure opliep. Echter knokte Hahn zich na hersteld te zijn meteen terug in de basis. Bij de Friezen lijkt Hahn goed op zijn plek te zitten. Hij is vaste keus onder de lat en is een belangrijke speler binnen het elftal.

Wil jij nou nog meer zien van Marrit Nicolai? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Celine Goudswaard, de leuke vriendin van Jeremy Cijntje. Bekijk haar snel op de volgende pagina!