Marta Diaz is de vriendin van Sergio Reguilon

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Influencer
  • Bijzonderheden: Marta Diaz is een bekende Youtuber in Spanje.

Marta Diaz is een bekende influencer in Spanje

Marta Diaz is de bekende vriendin van Sergio Reguilon. Marta timmert hard aan de weg om één van de grootste influencers van Spanje te worden. De vriendin van Sergio Reguilon is extreem actief op social media. Op haar Instagram pagina heeft ze maar liefst 2 miljoen volgers. En ook haar Youtube kanaal telt een dikke 1.5 miljoen abonnees. Zou dit het nieuwe sterrenkoppel van de toekomst worden in Spanje?

De tekst gaat verder onder de foto’s

Sergio Reguilon de voetballer

Sergio Reguilon werd geboren op 16 december 1996 in de Spaanse hoofdstad Madrid. Van origine is Sergio een linksback, maar hij kan ook op de rechterkant uit de voeten. Deze ras Madrileen kwam uit voor de jeugdelftallen van het grote Real Madrid. Bij deze club maakte Sergio ook zijn debuut in het senioren voetbal. Echt kon hij nooit een echte vaste basisplaats afdwingen bij Real. Dit kwam mede door de moordende concurrentie op de linksback en rechtsback positie. Voor zijn ontwikkeling was het dan ook goed om minuten bij een andere club te gaan maken.

Op dit moment is Sergio verhuurd aan Sevilla FC. Hij doet het daar erg goed en er zijn al geruchten dat Real Madrid hem terug wilt halen. Dan zal hij wel de concurrentie aan moeten gaan met de Fransman Mendy.

Wil jij nou nog meer zien van Jennifer Rueda? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!