Marta Ponsati is de beeldschone vriendin van José Callejón

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Heeft al een dochter uit een vorige relatie

Marta en José hebben samen twee kinderen gekregen

Marta Ponsati is de vriendin van José Callejón. Dit Spaanse stel woont in Italië. Om precies te zijn in de stad Napels. Hier speelt Callejón al jaren voor SSC Napoli. Marta Ponsati en José Callejón hebben samen twee kinderen gekregen. Marta heeft al een iets oudere dochter uit een vorige relatie. Maar Callejón heeft ooit aangegeven net zoveel voor haar te voelen als voor zijn eigen kinderen. Marta loopt in haar vrije tijd graag hard en liep zelfs al eens een halve marathon uit.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Spaanse voetballer José Callejón

José Callejón is een Spaanse voetballer die al sinds 2013 is dienst is van het Italiaanse Napoli. Hij heeft zijn jeugdopleiding doorlopen bij het grote Real Madrid. In mei 2007 maakte Callejón zijn debuut voor Real Madrid B. Een debuut in het eerste elftal van de club bleef echter uit. Hij vertrok naar RCD Espanyol. In de drie seizoenen die daarop volgde kwam Callejón tot 97 wedstrijden. Op 23 mei 2011 keerde hij terug naar Real Madrid, dat 5,5 miljoen euro voor hem betaalde. Tot een daverend succes kwam het niet echt voor hem in Madrid.

In de twee seizoenen die hij daar verbleef kwam ik slechts tot 8 goals in meer dan 50 wedstrijden. In juli van 2013 vertrok Callejón dan ook voor de tweede keer uit Madrid. Hij tekende een contract bij het Italiaanse Napoli. Deze club betaalde een bedrag van 10 miljoen euro aan de Madrilenen. Voor Napoli heeft Callejón inmiddels al bijna 250 wedstrijden gespeeld.

Wil jij nou nog meer zien van Marta Ponsati? Ga dan snel naar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!