Matea Vrsaljko is de mooie vrouw van Sime Vrsaljko

  • Nationaliteit: Kroatisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Matea Vrsaljko en Sime Vrsaljko hebben al sinds de middelbare school een relatie. In 2016 is het stel getrouwd

Matea en Sime gaven elkaar in 2016 het ja-woord

Matea Vrsaljko is de vrouw de Kroatische verdediger Sime Vrsaljko. Dit gelukkige koppel kent elkaar al heel erg lang. Ze gaan zelfs terug tot de middelbare school. In 2016 bezegelde het stel hun liefde door elkaar het jawoord te geven. Samen zijn zij ook de trotse ouders van hun zoontje Bruno. De vrouw van Sime Vrsaljko verschijnt niet veel in de media en geeft zelden interviews. Toch hebben wij een aantal mooie foto’s van haar op onze site staan. Bekijk ze snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Wat weten wij over Sime Vrsaljko

Sime is een voetballer van Kroatische komaf. Hij kwam ter wereld in Rijeka op 10 januari 1992. De eerste grote club die hij in de jeugd diende was Dinamo Zagrab. In 2009 maakte hij ook bij deze club zijn debuut in het senioren voetbal. Van 2009 tot 2013 kwam hij tot 73 optredens voor de club. Uiteindelijk vertrok Sime naar het zonnige Italië. Hij ging bij Genoa voetballen, voor één seizoen weliswaar. Daarna verkaste hij naar Sassuolo, bij deze club bleef hij 2 jaar in dienst. In 2016 maakte hij een toptransfer naar het grote Atletico Madrid. Zij betaalde in juli van dat jaar maar liefst 15 miljoen euro voor de Kroaat.

Wil jij nou nog meer zien van Matea Vrsaljko? Ga dan snel naar de Instagram van Sime voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!