Melanie Da Cruz is de mooie vrouw van Anthony Martial

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Tv persoonlijkheid
  • Bijzonderheden: Deed mee aan een reality serie

Heeft een zoontje samen met Anthony Martial

Melanie Da Cruz is de vrouw van Anthony Martial. Dit Franse stel is momenteel woonachtig in Manchester. Anthony Martial speelt in deze stad voor Manchester United. De vrouw van Anthony Martial is een bekend gezicht op de Franse televisie. Ze nam deel aan diverse reality shows. Het stel heeft samen een zoontje gekregen, Anthony heeft al een dochter uit een vorige relatie. Op social media is Melanie Da Cruz ontzettend populair, haar Instagram pagina telt maar liefst 2,5 miljoen volgers.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Franse voetballer Anthony Martial

Anthony Martial werd geboren op 5 december 1995 in de Franse stad Lyon. In 2009 kwam Martial in de jeugd van Olympique Lyon terecht. Voor deze club maakte hij 6 december 2012 zijn debuut in het betaalde voetbal. Echter kwam hij niet verder dan drie wedstrijden voor de club uit zijn geboortestad. Op 30 juni 2013 maakte Martial de overstap naar AS Monaco. De Monegasken betaalde 5 miljoen euro voor Martial. Bij AS Monaco ontwikkelde Martial zich goed en hij maakte bij deze club ook zijn debuut in de Champions League.

In september 2015 vertrok Martial naar Engeland en tekende een contract bij Manchester United. Bij deze transfer was een bedrag van 49 miljoen euro gemoeid, dat nog kon oplopen met 30 miljoen euro aan bonussen. Zodoende werd Martial de duurste tiener ooit tot dat moment. Bij Manchester United heeft Martial zich inmiddels ontwikkeld tot een belangrijke speler in het team. Hij won o.a. de Europa League met United in de gewonnen finale van Ajax. Inmiddels speelde Martial al ruim 130 wedstrijden voor The Red Devils.

Wil jij nou nog meer zien van Melanie Da Cruz? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek. Bekijk haar snel op de volgende pagina!