Melanie Hania is de knappe vriendin van Wesley Hoedt

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Hebben samen twee kinderen

Melanie en Wesley zijn elkaars jeugdliefde

Melanie Hania is de vriendin van Wesley Hoedt. Dit Nederlandse koppel is al sinds hun jeugd bij elkaar. Momenteel wonen ze in de Belgische stad Antwerpen. Hier speelt Wesley voor Antwerp FC, hij wordt door Southampton verhuurd aan de Belgen. Melanie Hania en Wesley Hoedt hebben samen twee kinderen. Wat Melanie voor de kost doet dat weten we niet. Ze heeft in het verleden bij een Nederlandse reisorganisatie gewerkt, dus het zou kunnen dat ze nog in deze branche werkzaam is. De vriendin van Wesley Hoedt houdt ervan leuke dingen met haar gezin te doen. Zo gaan ze graag met z’n alle naar het strand.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Nederlands verdediger Wesley Hoedt

Wesley Hoedt werd geboren op 6 maart 1994 in Alkmaar. Al op jonge leeftijd kwam Wesley terecht in de jeugdopleiding van de grootste club uit zijn stad, namelijk AZ Alkmaar. Op 12 december 2013 maakte Hoedt zijn debuut voor het eerste van AZ. Het daaropvolgende seizoen was Hoedt een vaste kracht in het team van AZ. Het bleef echter maar bij deze twee seizoenen in Alkmaar voor Wesley Hoedt. Op 15 januari 2015 tekende hij namelijk een contract bij de Italiaanse club Lazio Roma. Zij namen hem transfervrij over van de Alkmaarders.

In de twee seizoenen die Wesley bij Lazio Roma speelde kwam hij tot 61 competitie wedstrijden en wist daarin 4 maal het net te vinden. Helaas kon hij nooit helemaal overtuigen in Italië. Gelukkig bood een club uit de Premier League de reddende hand. Southampton nam Hoedt over van Lazio. Zij incasseerde een prachtig bedrag voor de transfervrije van AZ overgenomen verdediger. Southampton maakte namelijk 17 miljoen euro over aan de Italianen. Bij Southampton werd Wesley Hoedt teamgenoot van Virgil van Dijk. In zijn eerste seizoen in Engeland was Hoedt vaste basisspeler. Echter kon hij in zijn tweede seizoen niet meer rekenen op een basisplaats. Hierdoor werd hij in 2019 eerst verhuurd aan het Spaanse Celta de Vigo en vervolgens aan zijn huidige werkgever Antwerp FC.

Wil jij nou nog meer zien van Melanie Hania? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!