Melanie Sorber is de leuke vriendin van keeper Sergio Padt

Melanie en Sergio zijn al heel lang samen, al meer dan 10 jaar zelfs. De twee hebben samen vier kinderen en wonen met het gezin in Groningen. Sergio keept namelijk voor FC Groningen. Of Melanie daar vandaan komt is niet bekend, Sergio komt uit Amsterdam. Melanie heeft op haar Instagram-account veel foto’s van haar kinderen en haar vriend staan. Ze is natuurlijk apen trots op haar mooie gezin. Of ze zelf een baan heeft is niet bekend, waarschijnlijk is ze veel te druk met het opvoeden van haar vier kinderen. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Sergio Padt

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Sergio en Melanie hebben samen vier kinderen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Sergio Padt is keeper van FC Groningen

Sinds 2014 staat Sergio Padt onder de lat bij FC Groningen. De club uit het hoge noorden nam hem over van AA Gent. Hoeveel er voor de Amsterdamse keeper toen der tijd betaald is is niet duidelijk. Hij speelde al meer dan 200 wedstrijden voor de club in het groen wit. Hij wist zelfs de KNVB beker met ze te winnen, een hele prestatie. Tussen 2009 en 2011 heeft Padt onder contract gestaan bij Ajax het kwam echter nooit tot een officieel duel. Hij werd in zijn tijd twee keer verhuurd, eenmaal aan HFC Haarlem en een maal aan GA Eagles.

Nog meer foto’s van de vriendin van Sergio Padt

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Melanie Sorber? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer informatie en foto’s.

 

Ben je benieuwd naar andere WAGS?. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mikky Kiemeney de vriendin van Frenkie de Jong.