Melanie Walcott is de vrouw van Theo Walcott

De vrouw van Theo Walcott is Melanie Walcott. Melanie en Theo kennen elkaar al sinds 2004. Het verhaal gaat dat de twee elkaar in een shopping mall ontmoet hebben. Hier wisselde de twee nummers met elkaar uit, en van het één kwam het ander. Melanie Walcott komt uit een gezin van vier kinderen. Bij haar zus Sarah werd op zeventienjarige leeftijd kanker gediagnostiseerd. Om deze reden besloot Melanie Race for Life te organiseren. Met deze actie haalde ze geld op voor kankeronderzoek. De vrouw van Theo Walcott ging zelfs uit de kleren in The Sun en haalde hiermee maar liefst 180,000 euro op!

Op 22 juni 2013 stapte Melanie en Theo in het huwelijksbootje. Het stel kreeg op 10 april 2014 hun eerste kindje, Finley James. Drie jaar later kreeg het stel nog een zoontje!

Meer informatie over Melanie Walcott

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Hebben samen twee kinderen

Ben jij benieuwd naar de prachtige vrouw van Theo Walcott? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

 

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Engelse voetballer Theo Walcott

Theo Walcott werd geboren in Stanmore op 16 maart 1989. Walcott stond jaren bekend als één van de grootste talenten op de Britse voetbalvelden. Hij begon zijn carrière bij Southampton, maar maakte al vrij snel de overstap naar het grote Arsenal. Hij ging op nog maar 17 jarige leeftijd één miljoen Britse ponden per jaar verdienen. Dit legde natuurlijk een enorme druk op de schouders van Theo Walcott. Helaas heeft Walcott de hoge verwachtingen nooit helemaal waar kunnen maken. Dit heeft mede te maken met enkele vervelende blessures. In totaal speelde hij ruim 270 wedstrijden voor Arsenal en maakte daarin 65 doelpunten.

In januari 2018 maakte Walcott de overstap naar zijn huidige club, Everton. Voor deze club heeft hij inmiddels ruim 50 wedstrijden gespeeld en vond daarin achtmaal het net.

Wil jij nou nog meer zien van Melanie Walcott? Ga dan snel naar de Instagram pagina van Theo Walcott voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Anna Sharypova de prachtige vrouw van Andre Schürrle. Bekijk haar snel op de volgende pagina!