Melina Botteghin de mooie vrouw van Eric Botteghin

Melina en Eric wonen al sinds 2007 in Nederland. De familie Botteghin zijn in Nederland terecht gekomen omdat hij een transfer maakte van de Braziliaanse club Barueri naar FC Zwolle. De kindjes van Melina hebben dus zowel de Braziliaanse als de Nederlandse nationaliteit. De Braziliaanse is erg actief op Social Media. Vooral op Instagram post ze vaak foto’s van haar en haar leuke gezin. Ze heeft al bijna 1000 foto’s online gezet. Benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Eric Botteghin

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Restaurant eigenaresse
  • Bijzonderheden: De familie Botteghin is bevriend met Alisson Becker van Liverpool

De tekst gaat verder onder de foto’s

Eric Botteghin is speler van Feyenoord

FC Groningen verkocht Eric Botteghin op 13 augustus 2015 aan Feyenoord. De club uit het hoge noorden ontving een bedrag van 2,5 miljoen euro voor hem. Voor zijn tijd bij FC Groningen speelde hij ook nog bij NAC Breda en FC Zwolle. Laatst genoemde club haalde hem naar Nederland. Voor Feyenoord heeft Botteghin al meer dan 100 wedstrijden mogen spelen. Mede dankzij zijn goede verdedigingswerk werd de club in 2017, na lange tijd, weer kampioen van de Eredivisie. Tevens won hij met Feyenoord ook al driemaal de KNVB Beker.

 

De vrouw van Eric Botteghin op Social Media

Benieuwd naar nog meer foto’s van Melina Botteghin? Check dan eens haar Instagram-account.

 

Een overzicht met alle WAGS uit Brazilië vind je hier. Je vindt op deze pagina bijvoorbeeld Maria Julia Mazali de vriendin van Vinicius Junior.