Melissa Botero de knappe vrouw van Juan Cuadrado

  • Nationaliteit: Colombiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Melissa Botero en Juan Cuadrado hebben samen een dochter en een zoon

Melissa beviel begin 2020 van een zoontje

Melissa Botero is de vrouw van Juan Cuadrado. Dit Colombiaanse stel woont op dit moment in Turijn. De stad waar Juan actief is voor Juventus. Melissa en Juan kennen elkaar al sinds hun tiener jaren. In 2016 zijn de uiteindelijk in het huwelijksbootje gestapt. Dit stel heeft samen twee kinderen, een dochter en een zoon. Er is helaas niet veel bekend over Melissa Botero. Ze geeft dan ook amper interviews en blijft graag uit de media.

De tekst gaat verder onder de foto’s

De Colombiaan Cuadrado

Juan Cuadrado werd geboren in Necocli op 26 mei 1988. Deze pijlsnelle aanvaller vertrok in 2009 naar Europa om bij Udinese te gaan spelen. Deze club verhuurde Juan uiteindelijk aan Fiorentina, dat hem na dat seizoen definitief overname van Udinese. Bij Fiorentina maakte Juan grote indruk op alle grote topclubs. Hij was dan ook onhoudbaar geworden en vertrok uiteindelijk naar het regenachtige Engeland.

Hij tekende een contract in Londen bij Chelsea. Helaas voor Juan werd zijn tijd in Engeland alles behalve een succes. Hij kwam totaal niet uit de verf in de premier league en werd al snel weer verhuurd aan Juventus. Bij deze club rendeerde Juan een stuk beter en zodoende bood Juventus hem een contract tot 2022 aan. Inmiddels heeft Juan al dik 100 wedstrijden gespeeld voor de oude dame.

Wil jij nou nog meer zien van Melissa Botero? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!