Melissa Jimenez de prachtige vrouw van Marc Bartra

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Journalist
  • Bijzonderheden: Melissa Jimenez is getrouwd met Marc Bartra. De Spaanse speler raakte gewond tijdens een aanslag op de spelersbus

Melissa is werkzaam als sportjournalist

Melissa Jimenez is de vrouw van Marc Bartra. Deze Spaanse schoonheid is een bekend gezicht op de Spaanse televisie. Ze verzorgd daar namelijk alle interviews tijdens de motor race grand prix. Enkele maanden na de aanslag op de spelersbus van Borussia Dortmund gaven Melissa en Marc elkaar het ja-woord. Melissa Jimenez en haar man Marc Bartra hebben samen twee kinderen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Real Betis verdediger Marc Bartra

Marc Bartra is een Spaanse verdediger die werd geboren op 15 januari 1991. Bartra werd opgeleid bij het grote FC Barcelona. Via Barcelona B stroomde hij door naar het eerste elftal van de club. Voor dit team kwam hij van 2010 tot 2016 uit. In totaal speelde hij 59 wedstrijden voor het eerste elftal van Barcelona. Met Barcelona won Marc Bartra ook tweemaal de Champions League! In 2016 vertrok Bartra naar Duitsland om bij Borussia Dortmund te gaan spelen.

Op 11 april 2017, voor de Champions League wedstrijd tegen AS Monaco, raakte hij gewond aan zijn hand door een bomaanslag bij de spelersbus. De dader van de aanslag werd later opgepakt. De wedstrijd werd voor één dag uitgesteld. Inmiddels is Bartra weer teruggekeerd naar zijn geboorteland. Hij speelt momenteel voor Real Betis.

Wil jij nou nog meer zien van Melissa Jimenez? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!