Melissa Satta is de sportieve vrouw van Kevin Prince Boateng

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: TV Presentatrice
  • Bijzonderheden: Ze was een showgirl in de Italiaanse satirische serie Striscia la notizia

Melissa is de ex-vrouw van Christian Vieri

Melissa Satta is de vrouw van Kevin Prince Boateng. Deze Italiaanse schoonheid is een bekende televisiepresentatrice in eigen land. Daarnaast heeft ze ook een aantal kleinere rollen in series en reclame’s gespeeld. Zij en Kevin Prince Boateng hebben samen een zoontje. In 2016 gaven Melissa Satta en Kevin Prince Boateng elkaar het ja-woord. De vrouw van Kevin Prince Boateng was hiervoor getrouwd met Christian Vieri, oud Italiaans international.

De tekst gaat verder onder de foto’s

De voetballer Kevin Prince Boateng

Kevin Prince Boateng, wie kent hem nou niet. Niet alleen vanwege zijn voetbal skills of zijn aparte naam. Maar ook vanwege zijn rare fratsen heeft Boateng naam gemaakt. Deze Ghanese international die werd geboren op 6 maart 1987 heeft overigens een waslijst aan clubs achter zijn naam staan. Het begon voor Boateng allemaal in zijn geboorteland Duitsland, hier speelde hij in de jeugd van Hertha BSC en stroomde vervolgens door naar het eerste. Dit was echter nog maar het begin, want deze man heeft nooit langer dan drie jaar bij een club onder contract gestaan. Boateng speelde achtereenvolgens voor de volgende clubs: Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Portsmouth, Genoa, AC Milan, Schalke 04, AC Milan, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo, Barcelona en Fiorentina!

Op dit moment is Boateng neergestreken in de Turkse competitie. En zo kan hij dus Beşiktaş ook nog aan zijn lijstje toevoegen.

Wil jij nou nog meer zien van Melissa Satta? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!