Michaëlla Krajicek de zus van Richard Krajicek

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Tennisster
  • Bijzonderheden: Is de zus van Richard Krajicek

Won 3 WTA titels in het enkelspel

Michaëlla Krajicek is waarschijnlijk één van de bekendste tennissters van ons land. Dit komt mede vanwege haar bekende achternaam, maar ook zeker vanwege haar prestaties. De naam Krajicek doet iedereen natuurlijk meteen denken aan de Wimbledon finale van 1996, waarin haar broer Richard Krajicek won van Amerikaan MaliVai Washington. Het tennis is Michaëlla dus met de paplepel ingegoten. Dat kon ook niet missen met een broer die professioneel tennisser is en een vader die tenniscoach is. Michaëlla begon al op jonge leeftijd met tennissen en stond al vroeg op internationale toernooien zoals Wimbledon, Rolland Garros en de US Open.

De tekst gaat verder onder de foto’s

De carrière van Michaëlla Krajicek

Het begin van haar carrière richte Michaëlla zich vooral op het enkelspel. En behaalde ze enkele goede resultaten op de grote Grand Slams. Zo haalde ze bij de Australian open (2015) de halve finale, Roland Garros (2014) halve finale, Wimbledon (2007, 2015) 3e ronde en bij de US Open (2014, 2015) 3e ronde. Helaas zakte Michaëlla vanwege enkele blessures steeds verder weg op de wereldranglijst. Haar hoogst behaalde notering in het enkelspel is 30e plaats op 11 februari 2008. Later ging Michaëlla zich steeds meer op het dubbelspel richten en deed dit niet onverdienstelijk. Haar beste ranking in het dubbelspel is de 23e plaats op 23 maart 2015.

Michaëlla Krajicek en social media

We zien de laatste tijd veel activiteit op de social media kanalen van Michaëlla. Zo schroomt ze het niet om sexy op de foto te gaan en flirtte ze als een publiekelijk met de Playboy. Wie weet krijgen we in de toekomst nog eens een mooie fotoshoot van haar in de Playboy te zien. Wij houden jullie hier natuurlijk van op de hoogte.

Wil jij nou nog meer zien van Michaëlla Krajicek? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Puck Moonen, de mooiste wielerbabe van ons land! Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!