Michela Persico de mooie vriendin van Daniele Rugani

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Journalist en tv presentatrice
  • Bijzonderheden: Michela Persico presenteert de Italiaanse versie van Match of the day

Michela Persico presenteert de Italiaanse versie van Match of the day

Michela Persico is de vriendin van Daniele Rugani. Michela en Daniele ontmoeten elkaar in 2016 tijdens een tennis wedstrijd. De vriendin van Rugani is in Italië een bekend gezicht op tv. Ze presenteert daar namelijk de Italiaanse versie van het voetbalprogramma Match of the day. Daarnaast is ze ook nog werkzaam als journalist. Ondernemend is deze schoonheid absoluut. Ze heeft namelijk haar eigen zwemkleding merk opgezet samen met een vriendin.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Daniele Rugani wordt gelinkt aan Arsenal

Daniele Rugani is een Italiaans voetballer die doorgaans als centrale verdediger speelt. Hij stroomde in 2012 door vanuit de jeugdopleiding van Juventus. Zij namen hem een jaar eerder over van de jeugdopleiding van Empoli. Rugani debuteerde in 2016 in het Italiaans voetbalelftal. Sinds de komst van Matthijs de Ligt naar Juventus komt Rugani amper aan spelen toe. Hier is hij zelf natuurlijk ook erg ontevreden over.

Afgelopen zomer kwamen de geruchten rondom Rugani al in de media. Hij werd toen namelijk gelinkt aan het grote Arsenal. Helaas voor hem zelf kwam het die zomer niet tot een transfer. Maar wie weet komt het aan het einde van het seizoen 2019 alsnog goed voor Rugani, en maakt hij zijn gewenste transfer.

Wil jij nou nog meer zien van Michela Persico? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Wil jij nog meer WAGS ontdekken? Wij doen graag een suggestie voor je. Bekijk daarom snel de volgende WAG