Michela Quattrociocche is de vrouw van Alberto Aquilani

De vrouw van Alberto Aquilani is Michela Quattrociocche. Michela is geboren op 3 december 1988. Michela is een bekende Italiaanse actrice. Met haar rol in de film Scusa ma ti chiamo amore uit 2008 kreeg ze grote bekendheid. Daarna speelde ze nog in de films Natale a Beverly Hills en Una canzone per te.

Meer informatie over Michela Quattrociocche

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Actrice
  • Bijzonderheden: Heeft twee kinderen samen met Alberto Aquilani

Michela en Alberto

Michela en Alberto zijn al vele jaren een stel en stapte op 4 juli 2012 in het huwelijksbootje. Op 18 april 2011 werd dochter Aurora geboren en op 3 november 2014 werd hun tweede dochter Diamante geboren.

Ben jij benieuwd naar de prachtige vrouw van Alberto Aquilani? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Oud-voetballer Alberto Aquilani

De Italiaanse voetballer Alberto Aquilani werd geboren op 7 juli 1984. Alberto Aquilani begon zijn carrière in zijn geboortestad bij AS Roma. Op 10 mei 2003 maakte hij bij deze club zijn debuut in het betaalde voetbal. Het volgende seizoen werd Alberto voor een jaar verhuurd aan US Triestina. Na dat jaar kwam keerde hij terug naar AS Roma en speelde vervolgens vijf seizoenen met AS Roma in de Serie A.

Na zijn vertrek bij AS Roma kwam Alberto Aquilani nog uit voor Liverpool, Juventus, AC Milan, Fiorentina, Sporting Lissabon, Pescara en US Sassuolo. De laatste club die Alberto Aquilani diende was UD Las Palmas. In juli 2018 maakte hij bekend te stoppen met voetballen.

Wil jij nou nog meer zien van Michela Quattrociocche? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Charlotte Caniggia de knappe dochter van oud-voetballer Claudio Caniggia. Bekijk haar snel op de volgende pagina!