Michelle Lindemann Jensen is de vriendin van Thomas Delaney

Michelle maakt zelf geen gebruik van Social Media. De meeste WAGS doen dat echter wel. Haar vriend heeft wel een eigen Instagram-account. Zo nu en dan post hij foto’s met haar. Deze vind je als je verder naar onder scrolled. De Deense is van beroep fotograaf en is ook bekend omdat haar broer profvoetballer is. Hij speelt nu bij APOEL FC nadat hij maar liefst 197 wedstrijden voor Rosenborg BK had gespeeld.

Wat weten we nog meer van de vriendin van Thomas Delaney

  • Nationaliteit: Deens
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Fotograaf
  • Bijzonderheden: Michelle Lindemann Jensen is de zus van Deense voetballer Mike Jensen

Bekijk de foto’s van Michelle Lindemann Jensen hieronder én lees eventueel nog meer over haar en haar vriend.

Thomas Delaney speler van Borussia Dortmund

Werder Bremen ontving 1 juli 2018 20 miljoen euro voor de centrale middenvelder. De half Deense half Amerikaanse voetballer speelde daarvoor bij FC Kopenhagen. Voor FC Kopenhagen speelde hij 172 wedstrijden. Bij Werder Bremen speelde hij 45 wedstrijden. Voor Borussia Dortmund heeft Delaney inmiddels meer dan 30 wedstrijden. Sinds 2013 is Thomas international van Denemarken hij speelde al meer dan 40 wedstrijden voor zijn geboorteland.

 

Mis niets van de vriendin van Thomas Delaney

De Deense mag dan geen Instagram of andere Social Media accounts hebben. Hier ben je op de juiste plek als je voorzien wil worden van de nieuwste foto’s en informatie. Houdt deze pagina dus goed in de gaten.

 

Een overzicht met alle Deense WAGS vind je hier. Hier vindt je bijvoorbeeld Theresa Kofoed de vrouw van Nicolai Jorgensen.