Mie Wass de vrouw van Valencia speler Daniel Wass

  • Nationaliteit: Deens
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Mie Wass en Daniel Wass hebben samen twee dochters

Mie Wass en Daniel Wass hebben samen twee dochters

Mie Wass is de blonde Deense vrouw van Valencia FC middenvelder Daniel Wass. Mie is geen bekende WAG voor vele van ons. Waarschijnlijk is dat ook haar eigen bedoeling. Ze geeft namelijk zelden interviews en verschijnt amper in de media. Mie Wass en Daniel Wass zijn de trotse ouders van hun twee lieve dochtertjes. Wanneer je naar de Instagram van Mie kijkt dan zie je dat ze ontzettend gelukkig zijn met hun gezinnetje. Bekijk snel de foto’s van Mie hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Wie is Daniel Wass

Daniel Wass is een Deense voetballer in dienst van Valencia CF. Over het algemeen komt de op 31 mei 1989 geboren Deen uit op het middenveld. Maar hij kan zelfs op de links of rechtsback positie uit de voeten. Daniel maakte bij het Deense Brøndby zijn debuut in het senioren voetbal. Uiteindelijk belandde Daniel bij het Portugese Benfica, maar dit was absoluut geen succes voor hem.

Hij vertrok richting de Franse competitie om bij Evian aan de slag te gaan. Bij deze club kwam hij tot meer dan 100 optredens en ruim 19 goals. Zijn goede spel in Frankrijk trok de aandacht van Celta de Vigo, dat hem in 2015 dan ook overname van Evian. In de Spaanse competitie kwam Daniel zeer goed uit de verf. In 2018 maakte hij een transfer in de Spaanse competitie. Hij ruilde Celta in voor Valencia, de club waar hij op dit moment nog actief voor is.

Wil jij nou nog meer zien van Mie Wass? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!