Mikky Kiemeney is de vriendin van Frenkie de Jong

De vriendin van Frenkie de Jong is Mikky Kiemeney. Mikky Kiemeney is één van de bekendste WAGS van ons land en werd tevens uitgeroepen tot WAG van het jaar 2018 en 2019! De vriendin van Frenkie de Jong heeft zelf ook topsport beoefend. Zo speelde ze in de hoogste hockey competitie van ons land. Tegenwoordig runt ze haar eigen kledingmerk en is daar zeer succesvol mee. Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong wonen tegenwoordig in Barcelona, hier speelt Frenkie natuurlijk voor FC Barcelona.

Wie is de vriendin van Frenkie de Jong?

Mikky Kiemeney werd geboren op 17 april 1998 in Hilvarenbeek, Nederland. In dit kleine dorpje vlakbij Tilburg groeide Mikky op. Ze komt uit een zeer sportieve familie, haar vader en broers zijn fanatieke voetbalfans en de moeder van Mikky Kiemeney geeft hockeytraining. Het is dan ook niet vreemd dat Mikky Kiemeney al op jonge leeftijd begon met hockeyen en het zelfs tot het hoogste niveau in Nederland heeft geschopt. Op haar zeventiende maakte Mikky Kiemeney haar debuut in het eerste elftal van HC Den Bosch. Dit is één van de beste hockeyclubs van Nederland.

Hoe kennen Frenkie en Mikky elkaar?

Vanwege haar topsport leven ging Mikky Kiemeney naar het Koning Willem II College in Tilburg. Hier startte zij de studie Sport en Economie. Op het Koning Willem II College zijn speciale topsport klassen waarin leerlingen zitten die op hoog niveau hun sport beoefenen. Op deze school zat ook Frenkie de Jong, een jaar hoger dan Mikky Kiemeney weliswaar. Mikky vertelde in een aantal interviews Frenkie eerst niet te kennen, maar na het zien van alle klassenfoto’s viel haar ook toch op de jonge voetballer. Uiteindelijk kwam Frenkie de Jong er via via achter dat Mikky Kiemeney hem wel een leuke jongen vond. Na het vragen van haar nummer gingen de twee op date en de rest is geschiedenis.

De hockeycarrière van Mikky Kiemeney

Zoals hierboven al gezegd maakte Mikky Kiemeney op haar 17e haar debuut voor het eerste elftal van HC Den Bosch. Echter veranderde haar interesses naarmate ze ouder werd. Ze besefte dat er meer in het leven was dan topsport. Hierdoor besloot ze te stoppen met haar hockeycarrière. Ook besloot Mikky een andere opleiding te gaan volgen. Ze schreef zich in op de Jan des Bouvrie Academie en ging Mode en Ondernemen studeren. Tijdens deze opleiding kwam ze erachter veel passie te hebben voor zowel mode als het ondernemerschap. Deze opleiding zou later van grote waarde zijn voor haar verdere stappen in het leven.

Wie is Mikky Kiemeney

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Geboortedatum: 17-04-1998
  • Geboorteplaats: Hilvarenbeek
  • Woonplaats: Barcelona
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Heeft haar eigen kledingmerk
  • Bedrijf: MIKKY KI.
  • Instagram: @mikkykiemeney
  • Bijzonderheden: Werd uitgeroepen tot WAG van het jaar 2018 én 2019

Ben jij benieuwd naar de foto’s van de vriendin van Frenkie de Jong? Bekijk deze dan snel hier beneden!

Mikky Kiemeney haar eigen kledingmerk

Na het succesvol afronden van haar studie besloot Mikky Kiemeney haar eigen kledingmerk op te starten. Zo kon ze perfect haar passie voor mode en ondernemen combineren. De naam van haar eigen merk: Mikky Ki is een combinatie van haar voor- en achternaam. Mikky Ki is een merk dat zich vooral richt op jongeren en heeft een hippe uitstraling. De vriendin van Frenkie de Jong staat zelf ook regelmatig model voor het merk. Ook Frenkie de Jong is regelmatig te zien in kleding van Mikky Ki. Haar bedrijf runt ze tegenwoordig vanuit het zonnige Barcelona waar zij en Frenkie op dit moment woonachtig zijn. Dit allemaal natuurlijk vanwege de carrière van Frenkie de Jong.

De toekomst van Mikky Kiemeney

Het lijkt erop dat niets dit immens populaire stel tegen kan houden om nog succesvoller te worden op zowel professioneel als persoonlijk vlak. De wereld ligt aan hun voeten en we gaan nog heel veel van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong horen in de toekomst. De vriendin van Frenkie de Jong zal met haar eigen kledingmerk proberen te blijven groeien en uiteindelijk tot één van de grootste merken ter wereld te behoren.

Mikky Kiemeney in de media

www.rtlboulevard.nl (Mikky Kiemeney over haar korte breuk met Frenkie de Jong)
www.glamour.nl (Exclusief interview met Mikky Kiemeney: ‘Ik was echt totaal lost in Barcelona’)
www.rtlnieuws.nl (Mikky Kiemeney deelt mooi vader-dochter moment voor verjaardag)

Meer weten over Mikky Kiemeney?

Wil jij nou nog meer zien van Mikky Kiemeney? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Bekijk nog meer WAGS!

Ben je benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Annekee Molenaar de vriendin van Matthijs de Ligt. Je kan natuurlijk ook de zoekfunctie boven in het menu gebruiken!