Mikky Kiemeney is de knappe vriendin van Frenkie de Jong

Graag stellen wij aan je voor: Mikky Kiemeney. Winnares van WAG van het jaar 2018 en 2019 én natuurlijk niet te vergeten, de wonderschone vriendin van Frenkie de Jong.

Wie is Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney groeide op in het dorpje Hilvarenbeek, vlakbij Tilburg. Ze komt uit een uiterst sportieve familie. Haar vader en broers zijn fanatieke voetbalfans en de moeder van Mikky Kiemeney geeft hockeytraining. Het is dus ook niet vreemd dat Mikky Kiemeney al op jonge leeftijd begon met hockeyen en het zelfs tot het hoogste niveau in Nederland heeft geschopt. Mikky Kiemeney maakte op 17 jarige leeftijd haar debuut in het eerste elftal van de hockeyclub HC Den Bosch. Dit is één van de beste hockeyclubs van Nederland.

Meer over de vriendin van Frenkie de Jong

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Geboortedatum: 17-04-1998
  • Geboorteplaats: Hilvarenbeek
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Heeft haar eigen kledinglijn
  • Bijzonderheden: Werd uitgeroepen tot WAG van het jaar 2018 én 2019

Ben jij benieuwd naar de foto’s van de vriendin van Frenkie de Jong? Bekijk deze dan snel hier beneden!

Waar leerde Mikky en Frenkie elkaar kennen?

Vanwege haar topsport leven ging Mikky Kiemeney naar het Koning Willem II College in Tilburg. Hier startte zij de studie Sport en Economie. Op het Koning Willem II College zijn speciale topsport klassen waarin leerlingen zitten die op hoog niveau hun sport beoefenen. Op deze school zat ook Frenkie de Jong, een jaar hoger dan Mikky Kiemeney weliswaar. Mikky vertelde in een aantal interviews Frenkie eerst niet te kennen, maar na het zien van alle klassenfoto’s viel haar ook toch op de jonge voetballer. Uiteindelijk kwam Frenkie de Jong er via via achter dat Mikky Kiemeney hem wel een leuke jongen vond. Na het vragen van haar nummer gingen de twee op date en de rest is geschiedenis.

Mikky haar carriére

Mikky Kiemeney besloot te stoppen met hockey. Haar interesses waren veranderd en het leven als topsporter zag ze niet langer zitten. Ook besloot ze een andere opleiding te gaan volgen. Ze schreef zich in op de Jan des Bouvrie Academie en ging Mode en Ondernemen studeren. Tijdens deze opleiding kwam ze erachter veel passie te hebben voor zowel mode als het ondernemerschap. Deze opleiding zou later van grote waarde zijn voor het verdere stappen in het leven.

Haar eigen kledingmerk

Na het succesvol afronden van haar studie besloot Mikky Kiemeney haar eigen kledingmerk op te starten. Zo kon ze perfect haar passie voor mode en ondernemen combineren. De naam van haar eigen merk: Mikky Ki is een combinatie van haar voor- en achternaam. Mikky Ki is een merk dat zich vooral richt op jongeren en heeft een hippe uitstraling. De vriendin van Frenkie de Jong staat zelf ook regelmatig model voor het merk. Ook Frenkie de Jong is regelmatig te zien in kleding van Mikky Ki. Haar bedrijf runt ze tegenwoordig vanuit het zonnige Barcelona waar zij en Frenkie op dit moment woonachtig zijn. Dit allemaal natuurlijk vanwege de carrière van Frenkie de Jong.

De toekomst van de vriendin van Frenkie de Jong

Het lijkt erop dat niets dit immens populaire stel tegen kan houden om nog succesvoller te worden op zowel professioneel als persoonlijk vlak. De wereld ligt aan hun voeten en we gaan nog heel veel van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong horen in de toekomst. De vriendin van Frenkie de Jong zal met haar eigen kledingmerk proberen te blijven groeien en uiteindelijk tot één van de grootste merken ter wereld te behoren.

Nieuw familielid voor Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney

Ten tijde van de verschrikkelijke corona pandemie geldt er in heel Spanje een lockdown. Dit betekend dat mensen niet naar buiten mogen tenzij hier een goede reden voor is. Frenkie en Mikky hebben tijdens deze periode een nieuw lid aan hun gezin toegevoegd, namelijk hond Jagger de Jong! Hopelijk krijgt de wereld dit virus snel de kop ingedrukt en kunnen de vriendin van Frenkie de Jong en hijzelf snel met hun hond naar buiten.

Nog meer WAGS op Wags And More

Ben je benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Annekee Molenaar de vriendin van Matthijs de Ligt. Je kan natuurlijk ook de zoekfunctie boven in het menu gebruiken!