Mina Bonino is de vriendin van Fede Valverde

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Journalist
  • Bijzonderheden: Mina Bonino en Fede Valverde hebben samen een kindje

Mina Bonino en Fede Valverde hebben samen een kindje

Mina Bonino is de prachtige vriendin van Real Madrid middenvelder Fede Valverde. Deze Argentijnse schoonheid is geboren op 14 oktober 1993. Mina is journalist van beroep. En presenteert ook verschillende tv programma’s in Spanje. En zeg nou zelf, wie wilt er nou niet worden geïnterviewd door deze schoonheid? Mocht ze de journalistiek beu zijn. Dan kan de vriendin van Fede Valverde altijd nog model worden wat ons betreft.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Real Madrid middenvelder Fede Valverde

Fede Valverde is een Uruguayaans voetballer die doorgaans als centrale middenvelder speelt. Hij werd geboren in Montevideo op 22 juli 1998. Deze jongen is een zeer groot talent waar veel van wordt verwacht in de toekomst.

Valverde speelde in de jeugd voor Penarol. Dit is een club uit eigen land. Tijdens de wedstrijden maakte Fede grote indruk ondanks zijn nog jonge leeftijd. In Europa lagen er al verschillende clubs op de loer om dit grote talent aan zich te binden. Real Madrid trok hierbij aan het langste eind, en tekende Fede in juli 2016 een contract bij de club. Bij Real Madrid kwam hij in het begin uit voor het tweede team van de club. Dit had mede te maken met het feit dat hij moest wennen aan de speelstijl. Hierna werd Fede voor een seizoen uitgeleend aan Deportivo la Coruna. Tijdens dat seizoen kwam hij tot 24 optredens voor de club. Het bleef bij één seizoen voor Deportivo, want Real haalde de middenvelder terug.

Wil jij nou nog meer zien van Mina Bonino? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!