Wat weten we van Minttu Räikkönen

Minttu is geboren op 12 november 1986 in Tuusula, Finland. Hoe lang het stel al bij elkaar was voor ze elkaar het ja-woord gaven is niet bekend. Het stel trouwde namelijk in 2016, kort daarvoor op 25 januari 2015 werd hun eerste kindje geboren, een jongen. Inmiddels bestaat het gezin Räikkönen uit vier, later kregen ze namelijk ook nog een dochter. De Finse is ambassadrice van Nescafe Finland. Op haar Instagram-account verschijnen regelmatig foto’s waarin ze aan het werk is voor het koffiemerk. Minttu heeft er geen moeite mee om in de spotlights te staan. Tijdens de F1-races van haar man is ze vaak in de paddock te zien. Tevens heeft ze al meer dan 180.000 volgers op haar Instagram-account.

Nog meer informatie over de vrouw van Kimi Räikkönen

  • Nationaliteit: Fins
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Ambassadrice van Nescafe Finland
  • Bijzonderheden: Zijn in 2016 getrouwd en hebben twee kinderen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Meer informatie over Kimi Räikkönen

Of je nou geen fan van F1 bent of niet iedereen die bekend is met sport kent de Finse Formule 1 coureur Kimi Räikkönen wel. Kimi is geboren op 17 oktober 1979 in de Finse stad Espoo. Hij maakte zijn F1 debuut al in 2001, tijdens zijn eerste race werd hij zesde, hij racete voor het team van Sauber. Een jaar later maakte hij de overstap naar het team van West McLaren-Mercedes. Vervolgens racete hij vier jaar voor het team daarna maakte hij in 2007 de overstap naar Ferrari. In zijn eerste jaar bij Ferrari werd Kimi wereldkampioen. Tot 2009 was hij coureur van Ferrari daarna besloot hij twee jaar te gaan rally-racen. In 2012 kwam hij terug, hij racete voor het toen nog nieuwe F1 team Lotus. In 2014 kwam hij terug bij het team van Ferrari waar hij tot 2018 zijn races reed. Hij moest daarna zijn stoeltje afstaan aan het aanstormende talent Charles Leclerc. Hij ging terug naar het team waar het allemaal voor hem begon, Sauber. Sauber werd echter hetzelfde jaar nog overgenomen door Alfa-Romeo Racing, echter mocht hij zijn stoeltje behouden.

Nog meer foto’s van de vrouw van Kimi Räikkönen

Haar Instagram-account heeft meer dan 180.000 volgers. Ze post zeer regelmatig foto’s en zo nu en dan verschijnt Kimi er ook op. Benieuwd naar nog meer foto’s van haar? Check dan haar Instagram-account.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Dilara Sanlik de vriendin van Max Verstappen.