Mireya Moreno is de prachtige vrouw van Sergi Darder

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Studeerde event management

Mireya is in verwachting van hun tweede kindje

Mireya Moreno is de vrouw van Sergi Darder. Dit Spaanse stel kent elkaar al vanaf hun tienerjaren. Mireya en Sergi hebben samen al een zoontje en op dit moment is Mireya in verwachting van hun tweede kindje. In 2019 gaven deze twee tortelduifjes elkaar het jawoord. Samen wonen ze in de buurt van Barcelona, Sergi speelt namelijk voor RCD Espanyol. De vrouw van Sergi Darder studeerde event management. Of ze op dit moment ook in deze branche werkzaam is weten we niet. Bekijk hier beneden snel de mooie foto’s van Mireya Moreno.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Spaans voetballer Sergi Darder

De Spaanse voetballer Sergi Darder werd geboren op 22 december 1993. De middenvelder kwam in 2007 terecht in de jeugdopleiding van RCD Espanyol. Hij maakte echter zijn debuut in het betaalde voetbal voor een andere club. In 2012 stapte hij namelijk over naar Málaga CF. Voor deze club kwam hij uiteindelijk ruim 60 keer in actie. Toen besloot hij de overstap naar Frankrijk te maken en een contract te tekenen bij Olympique Lyon. De Franse club betaalde ruim 12 miljoen euro voor de Spanjaard. Met Lyon was Sergi Darder ook actief in de Champions League.

In 2017 werd Sergi Darder door Lyon verhuurd aan RCD Espanyol, de club waar hij in de jeugd al gespeeld had. Na één seizoen besloot RCD Espanyol om Sergi Darder definitief over te nemen van Lyon. Bij Espanyol lijkt Darder goed op zijn plek te zijn en is hij een belangrijke schakel op het middenveld van de club.

Wil jij nou nog meer zien van Mireya Moreno? Ga dan snel naar de Instagram pagina van Sergi Darder voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Beau de Boer de knappe vriendin van Calvin Stengs. Bekijk haar snel op de volgende pagina!