Muri Lopez Benitez, de sportieve vriendin van Lisandro Martinez

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Lisandro Martinez en zijn vriendin Muri Lopez Benitez zijn al sinds hun jeugd samen

Wat weten we nog meer van Muri Lopez Benitez?

Net als haar vriend Lisandro Martinez is Muri erg sportief. Ze danst graag mee in parades waar ze erg pikant gekleed gaat. Doordat ze zo sportief is behoudt ze haar strakke lichaam wat weer goed van pas komt voor haar beroep als model.

 

Lisandro Martinez en Muri Lopez Benitez al sinds hun jeugd samen

Al voor het voetbalsucces van Lisandro zijn de twee samen. Muri was nog een puber toen ze Lisandro leerde kennen. Misschien passen de twee wel zo goed bij elkaar omdat ze beide zo sportief zijn?

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Ajax koopt Lisandro Martinez van Defensa

In de zomer van 2019 heeft Lisandro Martinez de overstap gemaakt naar de Eredivisie. Ajax heeft 7 miljoen euro overgemaakt aan de Argentijnse club Defansa. Martinez kan uit de voeten op verschillende posities zo kan hij aan de linkerkant spelen, al verdedigende middenvelder of centraal achterin. De Argentijn had tevens ook in zijn thuisland kunnen blijven, grootmacht River Plate had namelijk ook belangstelling in hem. Zou zijn vriendin Muri Lopez Benitez invloed hebben uitgeoefend op hem om voor een Europees avontuur te gaan?

 

Benieuwd naar andere Argentijnse WAGS? Wat dacht je van de vrouw van Messi, Antonella Roccuzzo of Oriana Sabatini de beroemde vriendin van Paulo Dybala