Myrte Reusens de knappe vriendin van Glenn Claes

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Hebben samen een zoontje

Myrte en Glenn hebben samen een zoontje

Myrte Reusens is de vriendin van Glenn Claes. Dit Belgische stel woont in Florenville een klein stadje in België. Myrte Reusens is een vrij onbekende WAG voor vele. Het zou kunnen dat ze in België wel wat meer naamsbekendheid heeft. Dit heeft er natuurlijk alles mee te maken dat haar vriend Glenn Claes niet de meest bekende voetballer van België is. Er is dan ook vrij weinig bekend over dit koppel, wel weten we dat ze een zoontje hebben samen. Wacht niet langer en bekijk snel de foto’s van Myrte Reusens!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Belgische voetballer Glenn Claes

Glenn Claes werd geboren in het Belgische Lier op 8 maart 1994. Deze Belgische middenvelder kwam in 2006 in de jeugd van Lierse SK terecht. Op 18 maart 2012 maakte Glenn Claes zijn debuut voor het eerste van Lierse SK. Het bleef echter bij een handjevol wedstrijden voor Lierse. In 2013 werd hij namelijk overgenomen door KV Mechelen. In zijn tijd bij KV Mechelen was Glenn Claes grotendeels basisspeler.

Voor aanvang van het seizoen 2018/19 werd Glenn Claes verhuurd aan Lommel SK, een club in de tweede divisie van België. In dat seizoen kwam hij tot 30 wedstrijden waarin hij viermaal trefzeker was. Na deze verhuurperiode was Glenn Claes transfervrij. Hij besloot in de tweede divisie van België te blijven voetballen en tekende een contract bij zijn huidige club Excelsior Virton.

Wil jij nou nog meer zien van Myrte Reusens? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!