Naomi Embolo is de leuke vrouw van Breel Embolo

Nog net voor het einde van 2019 is het Zwitserse stel de trotse ouders geworden van hun tweede dochtertje. Naoimi die geboren en opgegroeid is in Zürich draagt al enige tijd de naam van Breel. Het stel woont nu samen in Düsseldorf. Ze houdt haar Instagram-account goed in orde. Ze heeft veel verschillende tijdlijnen gemaakt met bestemmingen waar ze zijn geweest. Dat zijn er een heleboel. Zo zijn ze onder andere al op de Malediven, Mallorca, Ibiza en Dubai geweest. Benieuwd naar foto’s van Naomi Embolo? Scroll dan verder naar beneden!

Extra informatie van de vrouw van Breel Embolo

  • Nationaliteit: Zwitsers
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Naomi en Breel hebben samen twee dochtertjes

De tekst gaat verder onder de foto’s

Breel Embolo is speler van Borussia Mönchengladbach

Breel Embolo is geboren in Kameroen maar komt uit voor Zwitserland. Hij speelde al meer dan 30 interland wedstrijden. 1 juli 2019 maakte hij een binnenlandse transfer. Hij verruilde namelijk Schalke 04 voor Borussia Mönchengladbach. Daar ging een bedrag van 10 miljoen mee gemengd. In de drie jaar bij Schalke 04 kwam hij tot 48 wedstrijden. Hij scoorde 10 maal voor de club uit Gelsenkirchen. De teller bij zijn huidige werkgever staat op iets meer dan 10 wedstrijden. Een vaste basisplaats heeft hij nog niet weten te veroveren. Voordat hij naar Schalke 04 kwam speelde hij een tijd bij Basel. Met die club werd hij drie keer kampioen van Zwitserland.

 

Naomi Embolo op Social Media

Op het Instagram-account van de vrouw van Breel Embolo vind je nog veel meer foto’s van de Zwitserse.

 

Natuurlijk vind je hier nog meer WAGS uit Zwitersland. Check deze pagina voor een overzicht met alle Zwitserse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Melanie Windler de vrouw van Manuel Akanji.