Naomi Pattiwael de vriendin van Joël Piroe

De vriendin van Joël Piroe is Naomi Pattiwael. Naomi Pattiwael werd geboren op 21 juli 1998 in Maastricht. Net als haar vriend Joël Piroe is Naomi speler van Psv. Ze komt sinds de zomer van 2018 uit voor het vrouwenelftal van Psv. De twee aanvallers van beroep kregen elkaar al snel in het vizier sinds zij beide in Eindhoven speelde. En van het één kwam het ander. Dat de twee dol zijn op elkaar is wel duidelijk. Op de Instagram van Naomi Pattiwael is te zien dat het stel graag samen op vakantie gaat. Zo bezochten ze samen Dubai maar kunnen ze inmiddels ook Suriname van hun lijstje afstrepen.

Meer informatie over Noami Pattiwael

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Voetbalster
  • Bijzonderheden: Speelt in het eerste van PSV

Benieuwd naar de prachtige vriendin van Joël Piroe? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Wat weten wij over Joël Piroe

Joël Piroe werd geboren in Wijchen op 2 augustus 1999. De vader van Joël is Surinaams en zijn moeder Nederlands. Piroe kwam in de jeugd onder andere uit voor NEC, Feyenoord en PSV. Voor de laatstgenoemde maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal. Dit was echter niet voor het eerste elftal van de club, maar voor Jong Psv. In totaal speelde Piroe 49 wedstrijden voor de Eindhovenaren en wist daarin 14 keer te scoren.

In augustus 2019 besloot Psv om Joël Piroe te verhuren aan Sparta Rotterdam. Op deze manier kon hij ervaring opdoen in de Eredivisie. Hij maakte uiteindelijk zijn debuut in de Eredivisie op 25 augustus 2019 in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Inmiddels heeft Piroe 11 wedstrijden voor Sparta Rotterdam gespeeld. In de zomer van 2020 zal hij terugkeren naar Psv.

Wil jij nou nog meer zien van Naomi Pattiwael? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Celine Schols, hockeyster en vriendin van Joost van Aken. Bekijk haar snel op de volgende pagina!