Natalia Loewe is de vrouw van Alisson Becker

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Dokter
  • Bijzonderheden: Alisson en Natalia zijn in 2015 met elkaar getrouwd

Wie is Natalia Loewe?

De Braziliaanse heeft een goed stel hersenen. Ze is namelijk dokter van beroep. Daarnaast is ze ambassadeur van de World Health Organisation (WHO). Dat ze om andere geeft is dus wel duidelijk. Op haar Instagram account post ze regelmatig iets over gezondheid zoals hier te zien is. Dit doet ze tevens ook op haar Twitteraccount. Verder weten we dat Natalia en haar man Alisson Becker hebben samen twee kindjes, een jongen en meisje.

 

Onder de foto’s gaat de tekst verder.

Alisson Becker breekt record

Voor even had Alisson Becker het record van duurste keeper op zijn naam staan. The Reds maakte in juli 2018 maar liefst 62,5 miljoen euro over aan AS Roma. Dit bedrag kan oplopen tot 72,5 miljoen euro. Echter stond het record niet lang. In Augustus betaalde Chelsea 80 miljoen euro voor Kepa. Dat Alisson van grote waarde is voor Liverpool werd meteen duidelijk. Hij werd in zijn eerste seizoen gelijk kampioen van de Champions League. Helaas miste ze op een haar de langverwachte titel in Engeland.

 

Mis niks van Natalia Loewe

Als je niks wil missen van de vrouw van Alisson Becker kan je deze pagina in de gaten houden. Deze wordt met regelmaat geüpdate.

 

Ben je opzoek naar andere Braziliaanse WAGS, gebruik dan de zoekfunctie. Of bekijk de pagina van Keila Garcia de vriendin van Arthur Melo