Natalie Foster is de vrouw van Arsenal legende Freddie Ljungberg

Doordat Freddie bij veel verschillende voetbalclubs heeft gespeeld heeft het stel veel van de wereld gezien. Ze hebben samen in Amerika, Engeland, Schotland, Japan en India gewoond. Op dit moment woont het gezin in Londen aangezien Ljungberg trainer is bij de jeugd van Arsenal. Samen hebben Natalie Foster en Freddie twee kinderen. In 2014 gaven ze elkaar het ja-woord. Benieuwd naar foto’s van Natalie? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Freddie Ljungberg

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Zijn in 2014 getrouwd en hebben twee kinderen

De tekst vervolgt onder de foto’s

Freddie Ljungberg is een van de Arsenal legendes

De profcarrière van Ljungberg begon bij de Zweedse club Halmstads BK waar hij tussen 1994 en 1998 79 keer speelde. Hij verkaste daarna naar Londen om voor Arsenal te gaan spelen. Hij speelde 216 wedstrijden en scoorde 46 keer voor zijn werkgever. Mede door de vele prijzen die hij met Arsenal won werd hij verkozen tot een van de Arsenal legendes. Later speelde hij nog voor West Ham United, het Amerikaanse Seattle Sounders en Chicago Fire. Vervolgens kwam hij terug naar Europa om voor een seizoen voor Celtic te spelen. Zijn laatste twee clubs waren Shimizu S-Pulse uit Japan en Mumbai City FC uit India.

Nog meer foto’s van de vrouw van Freddie Ljungberg

Benieuwd naar nog meer foto’s van Natalie Foster? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar man. Hij post zo nu en dan foto’s van haar.

Meer WAGS uit Zweden vind je op de pagina met Zweedse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Helena Seger de vriendin van Zlatan Ibrahimovic.